Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 29 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Siemanko tak jak w opisie chce przedstawić kilka zmian ( tak jak by) na serwerze. Gdyż pełno adminów się skarży ( chodź jest ich tak nie wiele) i część już zrezygnowała z tej funkcji z tego powodu. Na serwerze jest do ogarnięcia miedzy innymi: Wszystko co zmieniane co miesiąc czyli: - Reset top - Zmiana rs ( ostatnio podesłałem nową paczkę nutek ale propozycja przyjęta i stoi prawie tydzień ) - Dodanie nowych skinow. Dodatkowe rzeczy do ogarnięcia: - Usunąć informacje na temat opiekunów serwera bo widnieją starzy opiekunowie. - Zmienić informację na temat właściciela gdyż jest informacja iż nim jest Dizzy. - Ogarnąć crashe bo crashuje się co jakiś czas mapka. Mianowicie gramy nagle w pół mapy mapa crashuje i zaczyna się od nowa. - Zakupić / zwiększyć reklamę gdyż nie ma co ukrywać ale na serwerze są pustki. Adminom nie chce się grać a @ Administrator CS 1.6 zaczyna wtedy degradować za brak aktywności na serwerze. Ostatnio @ shinga pisał do nas/ adminów z tegoż oto serwera. Czy chcemy grać na nim dalej czy rezygnujemy z admina gdyż mamy niskie frekwencje. Przepraszam bardzo ale na jakim, admin po miedzy adminem ma grać? Przed chwilą była administracja że grało 4 adminów i 2 graczy Po co odbywa się głosowanie na ten serwer jak serwer nawet zysku nie przynosi ,,, Nie wiem @ WhiteNygga @ Trivor zdecydujcie co z serwerem albo out z nim. Chodź nie ukrywam ale była by to spora strata gdyż warto by było zająć się tym serwerkiem. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik .Rambo Opublikowano 29 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Myślę, ze należny spróbować go rozkręcić... 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Heezy22 Opublikowano 29 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 serwer wymaga reklamy i będzie spowrotem okej jestem za mordziatym |K4|Bum 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 2 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 (edytowane) No fajnie by było gdyby owa reklama została kupiona sam bym pograł jeszcze na serwerku @ Heezy22 widzę właśnie Edytowane 2 Lipca 2020 przez Olo.exee 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Heezy22 Opublikowano 2 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Godzinę temu, Olo.exee napisał: No fajnie by było gdyby owa reklama została kupiona sam bym pograł jeszcze na serwerku hmm tylko nikt nie patrzy na ten temat.... Odnośnik do komentarza
Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 6 Lipca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 Nie sety po resecie forum posty zostały usunięte. Dziś o godzinie 20:00 na ts odbędzie się zebranie na temat co dalej z serwerem i wgl. Proszę wszystkich adminów o przybycie i uczestniczenie w zebraniu. @ Admin CS 1.6 DD2#1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 6 Lipca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 8 Lipca 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 - Reset top - Zrobione - Usunąć informacje na temat opiekunów serwera bo widnieją starzy opiekunowie. - Zrobione - Zmienić informację na temat właściciela gdyż jest informacja iż nim jest Dizzy. - Zrobione - Ogarnąć crashe bo crashuje się co jakiś czas mapka. Mianowicie gramy nagle w pół mapy mapa crashuje i zaczyna się od nowa. - Nie mam konsoli, potem sprawdze, przypomnijcie mi jak serwer wystartuje -Po co odbywa się głosowanie na ten serwer jak serwer nawet zysku nie przynosi ,,, - Co ma piernik do wiatraka? - Zmiana rs - Zmienione - Skiny mi wysłane na PW, jak bede zmienial na #2 to zmienie 3 3 1 Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 13 Lipca 2020 Skowron Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 22 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi