Użytkownik santi Opublikowano 1 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 Twój nick na serwerze: santi Nick admina banującego. idk Dostałeś bana, gaga czy muta?: bana Czas oraz data bana: 15 z hakiem Serwer na którym dostałeś bana: only mirage Opis sytuacji (prośimy o dłuższą wypowiedz): a wiec tak gralem i gralem i gralem zrobilem bodajze 16/04, przed banem zrobilem "sneaky" akcje wyczekalem oponeta z tt w konekcie i dalem mu kose przy okazji jakis mate padl po tej akcji ktos mi powiedzial (chyba mefju) ze moge dostac bana za to no i dostalem wedlug mnie jezeli ban jest za ta sneaky akcje to mozna dac upomnienie a nie sie madowac ze ktos padl bo go nie zabilem (enemy) dla admian to jest whatever cus ma smiesznego vip'a Link do Sourcebansa z twoim banem: znowu nie ma mojego bana Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Connected to 145.239.21.248:28035 Disconnect: You have been banned by this server, check for more info. Disconnect: You have been banned by this server, check for more info. Odnośnik do komentarza
Użytkownik RevaleD Opublikowano 1 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 Bana dostałeś na 10 minut, Ban minął. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony LEGENDAR Opublikowano 1 Lipca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz nieodbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi