Legends Never Die Dershia Opublikowano 1 Lipca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 Witam w 41. edycji zabawy "Pod Ostrzałem". Ostatnimi czasy kilka osób zostało poproszone o napisanie swojej opinii na temat pewnej osoby. Tym razem na celowniku znalazł się nasz dobry znajomy, opiekun DD2#2, członek UBT - @ Uszaty Dziś przestawiam Wam wyniki zabawy! Zapraszam do lektury! Anonim #1 Uszaty jest bardzo specyficzną i towarzyską osobą. Lubi jeść dużo fastfoodów, jeździ markowym samochodem, jest najlepszym opiekunem serwera. Jako opiekun jest szanowany w świecie adminów Cs 1.6. Czasami ma przebłyski inteligencji, a czasami jest drewnem myślowym hehe Focha się jak kobieta, denerwuje jak typowy polak na mmie i ogólnie to kozak mordeczka, godna do poznania i do wspólnego marnowania czasu z nim. Anonim #2 Myślę, że to miły pomocny gość który wprowadził "ekipki" na serwerze, lubi sobie pożartować jest wyrozumiały i znika wieczorami na jakieś jedzonko. Anonim #3 Z Uszastym poznaliśmy się *tu wszystkich zaskoczę* na DD2#2. Od samego początku był śmieszkiem (oczywiście ze specyficznym poczuciem humoru), wtedy jeszcze coś tam potrafił zabić, nie to co teraz. Jest kluseczką, co chwilę znika żeby się najeść. Największa maruda i lizus jakiego znam, ale też idiota i misiek. Straszny toxic w csgo, ciągle dla odmiany gra tylko mirka. Ostatnio lubi często wyjeżdżać na wakacje. Ma fajnego kota, którego nie chce mi oddać. Na koniec - "człowiek + kot = batman", kmwtw Anonim #4 Bardzo dobry zarazem pracowity ziomek XD jestem bardzo za tym gościem haha , pozytywnie. Swoje obowiązki na forum wykonuje celująco, ale niestety nic więcej na jego temat nie mogę powiedzieć, bo po prostu go nie znam Anonim #5 Bardzo przyjemna persona, ma dystans co do swojej osoby, czasami strzela foszki jak inne loszki. Co jakiś czas kręci śmigłem do innych osób, zapracował sobie na rangi które aktualnie posiada. Wydaję mi się że można mu zaufać. Pozdro Uszasty, zostawcie suba i walnijcie w dzwona *dryń dryń* Hutsz piąteczka o/ Anonim #6 Uszaty to spoko królik sieciowy, zawsze można z nim pożartować, mimo iż za dobrze go nie znam to parę razy na dd2 się strzelało. Sprawia wrażenie dojrzałej osoby, ale również bez problemu można z nim pośmieszkować na Czatbox'ie. Pozdro Królik z Uszami Anonim #7 Ogólnie to nic nie mam do powiedzenia Po za tym, że zmienił się trochę, nie wiem co miało na to wpływ, nie wnikam. Kiedyś był inny, bardziej do pogadania, ogólnie było inaczej, teraz jest dużo gorzej Anonim #8 Za bardzo go nie znam, ale wydaje się bardzo sympatyczny Anonim #9 Poznaliśmy się w sumie na dd2 #2, nic dziwnego właściwie. Spoko opiekun, jako ubt też sobie radzi. Toksyczny gracz w CS:GO. I jak mapka to tylko mirek, tak dla odmianki. Żarłok z niego Farci w business tour, ale jak mu nie idzie to się wkurwia srogo. Ma zajebistego kociaka! CZŁOWIEK + KOT = BATMAN! KMWTW Ogólnie jest śmieszkiem, ale te jego śmieszki nie zawsze są zabawne.. Poza tym to cham i prostak jest. 6 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krixo Opublikowano 1 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 WoW Jakieś fakty o Uszatym :O 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 1 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 To dowiedziałem się o nim hha 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 1 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 Uśmiałem się Pozdrawiam was, moje kochane anonimki. Znaczną część jestem w stanie spokojnie rozpoznać I wiadomo, CZŁOWIEK + KOT = BATMAN! KMWTW XD Kręcę dalej śmigłem, zostawcie lajka, suba, piąteczka, Hutsz! Oraz dzięki @ Dershia za wzięcie na celownik mojej skromnej osoby 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi