Użytkownik∙ franekmostowiak213 Opublikowano 2 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 (edytowane) Nick z CS: Ò Î»Î¤~~mehedron* Admin banujący: @ RedBoi. Serwer: dd2 #2 Data zdarzenia: teraz Opis sytuacji: sytuacja taka że redboj musi demko rozpisać Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=20819 Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : ҠλΤ~~mehedron* [AMXBans] Powod : ' Czitowanie ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 551964409 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 666.666.666 ' [AMXBans] =============================================== Odpowiedz na rozpiskę (tam gdzie spalone to powiem xd) 4:02 - Normalne strzały prefire na pozycje, zawsze ktoś tam kampi prawie. 4:12 - Znowu normalne strzały na strafe'ach, widać dobrze że gdy strzelam to stoje i w momencie strzału lekko strafuje. 4:25 - U mnie tutaj nie widać modelu (nw czemu na tych demkach z espem chujowo sie oglada przynajmniej mi) takze nw moze i tak ale ESP ani WH nie używałem (triggera też) 6:00 - to samo co w 4:12 strzały na lekkich strefach nawet nie w głowę 7:00 - widziałem go ze przebiegł i wyczekiwałem postanowiłem oddac pare strzałów w bramę, każdemu może się taka akcja zdarzyć ja bym dał b+/- 11:58 - tak samo jak w 4;12 i 6;00 strzał jest ze strafe'a i podczas strzału stawałem w miejscu 14:44 - pierwszy strzał tez był w ruchu i nie wszedł i co w związku z tym? xd los tak zadecydował 16:19 - nw o co chodzi nie widze tu nic, dokładnie mi powiedz o co chodzi xd 20:03 - Triggera nie było więc nawet nie wypowiem sie xd w sumie myślałem że bardziej obv akcje będą takie to jeszcze legit są xd Edytowane 2 Lipca 2020 przez franekmostowiak213 5 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 2 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Jedziemy z koksem. Link do dema -> *Klik. 4:02 B+/- Obstawiam, że tu coś innego za Ciebie strzela 4:12 B+ Frag w ruchu z deagla. 4:25 B+ No, gdyby tam faktycznie model było widać to by było super, a tutaj info od Boga. 6:00 B+/- Znowu frag w ruchu. 7:00 B+/- timing kiedy zaczął skanować bramę xD 11:58 B+ Fajny ten hedzik z deagla w ruchu, taki nie za normalny. 14:44 B+ znów HS w ruchu 16:19 B+ ta druga głowa to xD PSilent zgłupiał czy co? 20:03 B+ 2x HS by triggerbot. @ |K4|Bum szybka robótka dla Ciebie. Łokieć, pięta, żegnamy delikwenta 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 6 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 3:53 nie wiem czy tylko ja tak myślę ale dokładnie wiedziałeś o tym że tam jest frag. nawet na niego przez ułamek sekundy namierzyłeś. 4:02 - przy zwolnionym tempie widać delikatny przeskok na facjatę. B+ 4:12 Normalna akcja B- 4:25 Myślę że tego nie trzeba komentować. Brak infa. Brak modelu. lecz wiedział że tam jest B+ 6:00 Normalna akcja B- 7:00 Tutaj zacząłeś strzelać szybciej niż pojawił się frag w bramie. Kolejny przykład infa kit wie skąd. B+ 11:58 Na ścianie namierzyłeś idealnie na fraga banie później się tylko wychyliłeś i bania. Znowu wiedziałeś gdzie celować B+ 14:44 Znowu leciesz za modelem po ścianie + ciekawa bania w ruhu tak jak wyżej napisali B+ 16:19 Silencik chyba zgłupiał faktycznie B+ 20:03 No tu wiele pisać nie trzeba przeskok na pierwszym fragu ewidentnie cie pali B+ No kolego przy takim demeczku więcej już u nas nie zagrasz. Werdykt jest jednogłośny. Grasz nie czysto. Odnośnik do komentarza
Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 6 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz nieodbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi