Użytkowniczka Kaarcia Opublikowano 2 Lipca 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Noc poślubna: - O widzę, kochana, że nie jestem twoim pierwszym. - A z tego, co ja widzę, nie jesteś też ostatnim. 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony seyn. Opublikowano 2 Lipca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 o nie najgorzej xD xDD Odnośnik do komentarza
Użytkownik MrVarnaz <3 Opublikowano 2 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 no powiem że aż się uśmiechnąłem Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 2 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Uśmiech jest Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Kaarcia Opublikowano 3 Lipca 2020 Autor Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi