Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

MODERATOR - [Kacperek]

Kacperek

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Imię: Kacper
2. Wiek: 17
3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: 3-4 h bez żadnej dłuższej przerwy.
4. Co chciałbyś zmienić: Sprawiłbym, że byłoby mniejsze prawdopodobieństwo na różne konflikty między innymi, za każdym razem będę próbował załagodzić sytuację i zawrzeć rozejm pomiędzy nimi. Ogólnie chodzi o prawidłowe stosunki użytkowników. Więcej pomysłów na teraz nie mam z racji tego, że poprzedni moderatorzy radzili sobie, ewentualnie mógłbym zaproponować więcej konkursów i lepsze nagrody. Forum radzi sobie i tak świetnie w tych sprawach.
5. W czym chciałbyś pomóc: Powyżej jest opisane, jeśli chodzi o moją minimalną robotę moderatora. Wykonywanie obowiązków moderatora min. zamykanie tematów, nowe pomysły na konkursy itd. Byłbym do dyspozycji administracji wyżej,  jeśli będzie taka potrzeba. Z czasem zwiększę ilość pomysłów i powinno być dobrze.
6. Dlaczego akurat ty: Jestem już dosyć sporo na sieci, z aktywnością też nie jest u mnie słabo. Poprzedni moderatorzy napisali rezygnację, więc trzeba kogoś nowego do składu, spokojna i pomocna ze mnie osoba i dobrze o tym wiecie. Wykonuje swoje prace systematycznie i elegancko. Nie posiadam z nikim żadnego konfliktu lub jakieś spiny. Kultura osobista jest u mnie na wysokim poziomie.
7. Staż na forum: 2 lata posiadam to konto.
8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Tak, ale tutaj nie posiadałem takiej możliwości.

Ps. Wtedy nie miałem szansy napisać z powodu dużej chęci ze strony innych. 

Reff podanie ze względu cofnięcia poprzednich tematów. 

Jest to raczej jedyna okazja, bo czekałem na nią dużo czasu :) 

• Użytkownik

Jestem na Nie.
-Nie był w stanie zająć się poprawnie swoją posadą Admina, więc myślę, że i tu też nie będzie.
+/-Wiek
+/- Doświadczenie

• Przykro mi 1
  • Użytkownik

Po pierwsze usunęło mi konto po restarcie i jestem mega wkurzony a po drugie jestem na TAK

wiek jest na (+).

doświadczenie na (+).

Jest miły dużo reputacji widać że ma doświadczenie (+).

Ogarnięte podanie widać że się stara na tą posadę (zależy mu) (+).

[Jedno wielkie TAK i nic więcej].

Dla mnie to jest Moderator jakich mało brakuje na tym forum oczywiście nie krytykując tych co już mają tą posadę.

Edytowane przez PiotrulloDD
  • Super 1
  • Zasłużony

Niestety ale jestem na nie. Kiedy miałeś moderatora czatu twoja aktywność była niska, nie dawałeś sobie rady na tej posadzie, musieliśmy za Ciebie wykonywać twoje obowiązki, więc sądzę że na tej randze będzie podobnie. Twoja aktywność na forum to: głosowanie na serwery czy witanie nowych użytkowników a to stanowczo za mało jeśli chcesz ubiegać się o taką rangę. Nie widzę żadnej inicjatywy z twojej strony aby pomóc na forum <- mam na myśli nawet zgłaszanie postów/tematów które łamią regulamin, a uwierz mi że to mega pomaga jeśli chcesz iść wyżej. Ostatnio dostałeś degradacje na JB za aktywność a przecież chciałeś pomóc, więc gdzie ta pomoc kolego? Przełam swoją barierę, wprowadzaj propozycje na forum, zgłaszaj nieodpowiednie treści a będę na tak. Aktualnie uważam że to nie czas dla Ciebie. 

Pozdrawiam 

• Lubię to! 2
  • Przykro mi 1

- Mała aktywność

- Mało cię widuję na forum, myślę że moderatorów powinno widywać się więcej.

- Samo podanie nie jest przekonujące.

Również jestem na nie.

• Legends Never Die

Większość głosów na nie, co nie świadczy dobrze o Twojej kandydaturze. Gdy miałeś rangę moderatora SB, nie wywiązywałeś się ze swoich obowiązków, wręcz ich unikałeś. Podanie odrzucam.

• Przykro mi 1

mrrr+;3.gif

• Legends Never Die

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Podanie zostało rozpatrzone negatywnie.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

mrrr+;3.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]