Użytkownik -.Nothingness.- Opublikowano 6 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 1. Imię: Sebastian 2. Wiek: 20 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: 3-5h wchodzenia, pilnowania i bycie na zawołanie w razie W. Jeżeli jest jakaś praca, zlecenie etc to trzeba zrobić nie zważywszy na czas czy co innego. 4. Co chciałbyś zmienić: Mody spełniały swoją robotę, ale przez wzgląd na niedawne wydarzenia ciężko będziemy im teraz wyrobić się w razie dużej roboty. Jako mod zająłbym się eventami i zabawami w dużej mierze, integracja z użytkownikami będzie kluczowa i jest jeżeli chodzi o prosperowanie sieci. Chciałbym dodać trochę zabawy, rywalizacji, angażowania sie innych w życie sieci a także aktywności bo tego nigdy za wiele. 5. W czym chciałbyś pomóc: Pomagałbym w planowaniu, zarządzaniu czy prowadzeniu tychże zabaw i eventów. Oczywiście to jako forma ode mnie, nie mówiąc że podstawowy przydział moderatora będzie spełniany, ale to formalność to nie ma co pisać. 6. Dlaczego akurat ty: Posiadam doświadczenie w prowadzeniu eventów, zabaw, turniejów etc. Miałem do czynienia już z tym co mniej więcej się podoba innym, do tego potrafię słuchać, analizować i na tej podstawię "zaspokajać" potrzeby innych. Uważam że jestem kreatywny, przykładem mogą być zagadki mojego autorstwa, zazwyczaj z głowy oprócz tych z obrazkami etc. Jako redaktor nikt nie miał do mnie zastrzeżeń, a także nie miałem żadnego wpływu na wiele spraw na sieci, więc chciałbym to zmienić. 7. Staż na forum: Zarejestrowany 10.03, ale trochę dłużej na sieciach siedziałem. 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Nie, ale na innej sieci pomagałem administracji, współpracowałem z modami i zajmowałem się tym co robili jako naczelny redaktor. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ fart Opublikowano 6 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 Na tak. + ogarnia + wiek + mutacja xD + fajnie sie gada z nim na ts Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 6 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 Na tak +miły +wiek +chęci +pracowity Odnośnik do komentarza
Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 6 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 Jestem na małe tak. + Chęć pomocy + Wiek + Widać aktywność na randze redaktora więc z moderatorem nie powinno być problemu Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 6 Lipca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 + Wiek i staż + Wywiązujesz się ze swoich obowiązków w redakcji + Masz dużo pomysłów i ambitnie podchodzisz do pełnionej funkcji - Miałeś kilka nieprzyjemnych akcji, lecz mimo tego jestem za daniem Ci szansy. Wraz z administracją postanowiliśmy przyjąć Cię na okres próbny 2 tygodni. 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 6 Lipca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi