Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Podanie na Moderatora - Nothingness

-.Nothingness.-

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Imię: Sebastian

2. Wiek: 20

3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: 3-5h wchodzenia, pilnowania i bycie na zawołanie w razie W. Jeżeli jest jakaś praca, zlecenie etc to trzeba zrobić nie zważywszy na czas czy co innego.

4. Co chciałbyś zmienić: Mody spełniały swoją robotę, ale przez wzgląd na niedawne wydarzenia ciężko będziemy im teraz wyrobić się w razie dużej roboty. Jako mod zająłbym się eventami i zabawami w dużej mierze, integracja z użytkownikami będzie kluczowa i jest jeżeli chodzi o prosperowanie sieci. Chciałbym dodać trochę zabawy, rywalizacji, angażowania sie innych w życie sieci a także aktywności bo tego nigdy za wiele.

5. W czym chciałbyś pomóc: Pomagałbym w planowaniu, zarządzaniu czy prowadzeniu tychże zabaw i eventów. Oczywiście to jako forma ode mnie, nie mówiąc że podstawowy przydział moderatora będzie spełniany, ale to formalność to nie ma co pisać.

6. Dlaczego akurat ty: Posiadam doświadczenie w prowadzeniu eventów, zabaw, turniejów etc. Miałem do czynienia już z tym co mniej więcej się podoba innym, do tego potrafię słuchać, analizować i na tej podstawię "zaspokajać" potrzeby innych. Uważam że jestem kreatywny, przykładem mogą być zagadki mojego autorstwa, zazwyczaj z głowy oprócz tych z obrazkami etc. Jako redaktor nikt nie miał do mnie zastrzeżeń, a także nie miałem żadnego wpływu na wiele spraw na sieci, więc chciałbym to zmienić.

7. Staż na forum: Zarejestrowany 10.03, ale trochę dłużej na sieciach siedziałem.

8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Nie, ale na innej sieci pomagałem administracji, współpracowałem z modami i zajmowałem się tym co robili jako naczelny redaktor.

• Wow! 1

Sygnatura.png

• Użytkownik∙

Na tak.

+ ogarnia

+ wiek

+ mutacja xD

+ fajnie sie gada  z nim na ts 

• Użytkownik

Na tak

+miły

+wiek

+chęci

+pracowity

• Użytkownik

Jestem na małe tak. 

+ Chęć pomocy 

+ Wiek 

+ Widać aktywność na randze redaktora więc z moderatorem nie powinno być problemu

06849937492497786438.gif.b02bf47a928ea5323c1b6889f0d9243a.gif

• Legends Never Die

+ Wiek i staż
+ Wywiązujesz się ze swoich obowiązków w redakcji
+ Masz dużo pomysłów i ambitnie podchodzisz do pełnionej funkcji
- Miałeś kilka nieprzyjemnych akcji, lecz mimo tego jestem za daniem Ci szansy.

Wraz z administracją postanowiliśmy przyjąć Cię na okres próbny 2 tygodni.

• Super 1

mrrr+;3.gif

• Legends Never Die

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

mrrr+;3.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]