Legends Never Die Dershia Opublikowano 6 Lipca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 Regulamin: Konkurs jest organizowany dla wszystkich użytkowników StrefaSkilla.pl Aby wziąć udział w konkursie należy wstawić swoje zdjęcie w tym temacie. Na zdjęciu musi być widoczna twarz. Wstawione zdjęcia ma przedstawiać jedną osobę, bądź dodać informacje która osoba ma być oceniana. Zdjęcie z największa liczbą reputacji, nadanych przez użytkowników, wygrywa konkurs. W przypadku takiej samej ilości głosów rozpocznie się dogrywka. Kategoryczny zakaz upraszania się o zagłosowanie. Jeśli taka sytuacja będzie miała miejsce, uczestnik jest automatycznie zdyskwalifikowany. Posty odbiegające od tematu będą również karane bez ostrzeżenia słownego. Czas na dodawanie zdjęć macie do 20 lipca. Nagrody: Unikatowa ranga Mister bądź Miss. Dowolna usługa Premium na naszym forum. 20 złotych do wydania na wybranym serwerze naszej sieci. 4 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kaarcia Opublikowano 6 Lipca 2020 Użytkowniczka Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 W razie problemów zdrowotnych skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą. Zażaleń nie przyjmuję. 4 17 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MotylaNoga Opublikowano 6 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 Od razu pisze, że nie jestem fotogeniczny. Wiem, że grzywa jak u konia. A zdjęcie powstało z nudy. Prosze się nie śmiać :C Bo smutno mi będzie :C 4 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krixo Opublikowano 6 Lipca 2020 Użytkownik∙ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 Hej to ja I zdjęcie z szefem @ PJETRAS (Pioter to ten po prawej ) 1 8 1 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik WujekSosna Opublikowano 6 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 179cm 115 kg 8 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Supernova Opublikowano 6 Lipca 2020 Legends Never Die Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 Siemanko! A to ja i moja buźka, której większość z Was nie miała okazji widzieć ! A tutaj zdjęcie z moją kochaną rodzicielką 3 10 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dershia Opublikowano 6 Lipca 2020 Autor Legends Never Die Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 4 13 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kocimientka Opublikowano 6 Lipca 2020 Użytkowniczka Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 a też wstawie, milion filtrow na mordzie bo czemu nie a tu jedno bez filtra tak o 2 16 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Skordal Opublikowano 6 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 Łapcie i ode mnie, nie umiem se robić zdjęć ale myślę że będzie zabawnie 8 Odnośnik do komentarza
Gość Aguś Opublikowano 6 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 Macie Agusie naturalna. Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Królowa. Opublikowano 6 Lipca 2020 Użytkowniczka Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 1 12 1 Odnośnik do komentarza
Skowron Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. skowron Opublikowano 6 Lipca 2020 Skowron Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 Daje swoje 7 8 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 7 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Uwaga, Uszaty pokazuje twarz 1. Ze studniówki 2. Z tripa do Zakopanego, żeby nie było, że tylko ciągle przy kompie siedzę 3. I z ostatniej imprezy, napruty jak działo xDDD 1 8 3 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Marta. Opublikowano 7 Lipca 2020 Użytkowniczka Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 24 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Łapa Opublikowano 7 Lipca 2020 Legends Never Die Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 To i ja Dam coś od siebie XD 5 9 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik hsmonst3r Opublikowano 7 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Nad jeziorko 1 7 1 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 To i ja sie pokaże xDDD Taki seksiak xDDDD A z pracy sobie wracam xDDDD Zdjęcie na szybko zrobione z telefonu wiem grozny typ. xDDDD 2 3 5 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. -.Nothingness.- Opublikowano 7 Lipca 2020 Użytkownik Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 To i ja się pokaże Wiecie, facet zarasta, czasem wygląda tak: Ale jak już się ogarnie to nawet wygląda dobrze: A jak już zobaczy kobiece lustro, czy byle jakie inne to normalnie aż się sobie sam podoba Szkoda że nie ma wyprawy bo nie ma jakiej klasy wybrać haha kto widział ten wie 5 8 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. iksiu Opublikowano 7 Lipca 2020 Stały Bywalec Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 1. Warka grana to pewnie dzień wcześniej dobry balecik zaliczony 2. Było się nawet jakiś czas temu wspierać naszych polskich skoczków w Zakopanem 3. Polecam również polecieć do Aten 4. Zdjęcie zaraz po koncercie na jachcie i oczywiście później afterek w hockach. Mój ziomo w 1 LO zjarał Amsterdam 3 7 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MrVarnaz <3 Opublikowano 9 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 No to ja też dam coś od siebie Lustro to zawsze na propsie 8 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Torri Opublikowano 9 Lipca 2020 Użytkowniczka Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 3 9 Odnośnik do komentarza
Użytkownik NeQMaster Opublikowano 12 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 (edytowane) to ja tez dodam Edytowane 12 Lipca 2020 przez NeQMaster 2 3 Odnośnik do komentarza
cannabis 0101 Opublikowano 13 Lipca 2020 cannabis Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 A to i Ja się pokażę 3 5 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Slay3R Opublikowano 13 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Holiday depression vibe.. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Idolinio Opublikowano 14 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 :# babyface #17yo 5 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi