GENERAL ALADEEN Opublikowano 6 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 1. Imię: Dawid 2. Wiek: 38 lat 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Tak szczerze to nie mam wybranych godzin, z forum korzystam tak jak inni. Wchodzę co chwilę. 4. Co chciałbyś zmienić: W zasadzie nie ma co zmieniać na forum, ale też mam kilka swoich pomysłów. Wszystko na bieżąco jest robione więc wszystko będzie wychodzić na dniach. 5. W czym chciałbyś pomóc: Przed wszystkim spokój i opanowanie, żeby na forum nie było syfu. Jestem bardziej przyzwyczajony do ładu i składu, żeby wszystko idealnie pasowało. 6. Dlaczego akurat ty: Jeżeli chodzi o moją osobe, wiem jaki byłem, co napisałem co powiedziałem. Jestem osobą komunikatywną oraz sympatyczną z dużym poczuciem humorku. Będe sie Starał z całych sił jak najbardziej wykonywać swoje obowiązki na tym stanowisku. Pozatym jestem odpowiedzialną i zaufaną osobą której można powierzyć niemalże każde zadanie. 7. Staż na forum: Ośiem mieśiecy jestem już z wami. 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: W przeszłości posiadałem ową rangę, także wiem z czym to się je. Coś od siebie: Bardzo mi się podoba wasza sieć, i chętnie wam pomogę. Edit: Do wyższej administracji. Jeśli chodzi o moją kandydature, to nie spodziewałem sie że tak szybko ogarne swoje życie prywatne. Teraz gdy mam więcej czasu chciałbym, je właśnie poświecić na forum. O ile wyższa administracja, da mi szanse a ja będe robił wszystko żeby ich nie zawieść. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 7 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Niestety ale jestem na nie. - Jakoś około tygodnia złożyłes rezygnację z powodu czasu, rodziny etc. A teraz nagle będziesz miał czas na moderatora. - Komunikatywność z Tobą jakoś nie zaskakiwala dopiero po interwencji skowrona się poprawiła. Tak też może być i na posadzie moderatora. - Samo podanie nie jest jakoś przekonujące. Wygląda jak by było pisane na kolanie. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 7 Lipca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Również jestem na nie - Ortografia jak i ogólny zarys podania leży [pisane na kolanie] - Niedawno złożyłeś rezygnację z powodu 'braku czasu' lecz gdy zapaliło się zielone światło na moderatora to postanowiłeś napisać podanie - Liczne ostrzeżenia na wcześniejszej posadzie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik karon Opublikowano 8 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 XDDDD nie Osoba nie nadajaca sie na jakakolwiek posade administracyjna. Tydzien temu pisales reyzgnacje z powodu braku czasu, a teraz podanie piszesz? Kolorek Ci sie chyba spodobal. Na UBT tez szalu nie robiles, Twoja znajomosc cheatow konczyla sie na obv silencie. Nie nadajesz sie na zadna posade, elo Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 10 Lipca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Po pierwsze - składasz podanie zaraz po rezygnacji? Zaledwie po 1,5 tygodnia od złożenia rezygnacji postanowiłeś, że na nową rangę spróbujesz? Okay, piszesz, że udało Ci się tak szybko ułożyć życie prywatne, ale jaką gwarancję mamy, że po przyjęciu na moderatora znowu coś się nie stanie i po chwili będziesz musiał zrezygnować? Dodatkowo nie znasz regulaminu - dziś mogłam się o tym przekonać, że nie znasz podstawowych punktów w regulaminie, więc jak masz pilnować, żeby inni go przestrzegali i był ład, skoro sam go nie znasz? Odrzucam podanie. Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 10 Lipca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi