Użytkownik frequa Opublikowano 7 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 (edytowane) Twój Nick: frequa Nick oskarżonego: dino SteamID oskarżonego: Wiecie, bo to wasz adminek. Data oraz czas zdarzenia: +/- 2:29 Mapa: lego 2016 Opis sytuacji: Wchodzę sobie na serwer i chwilę później zaczyna się wyzywanie między mną, a kilkoma innymi graczami, jedni dostali za to samo na 10minut, a drudzy na 100, jedni kicka, a inni nic. Generalnie widać, że admin nie ma interesu w mutowaniu lub banowaniu swoich kompanów do gierek, co odbija się wielkim hukiem na opinii serwera. Mam nadzieje, że zostaną wyciągnięte konsekwencje dla owego administratora, ponieważ takie zachowanie tylko i wyłącznie odstrasza graczy. Dowód w postaci linku do demka/ss: Demko z mapy lego 2016, które wpasowuje się w godzinę 2:29 Edytowane 7 Lipca 2020 przez frequa 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kejin Opublikowano 7 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 (edytowane) Również byłem wtedy na serwerze, potwierdzam całą sytuację opisaną powyżej. Mówiąc szczerze sam obraziłem cały serwer, wulgarnymi i nieprzyjemnymi dla ucha słowami, żadne konsekwencje wobec mnie nie zostały wyciągnięte ponad to owy admin sam wdawał się w wyzwiska słowne z graczami. Oczywiście koledzy admina @ dino , którzy również wdawali się w brutalną konwersację nie zostali w jakikolwiek sposób ukarani. Była to strasznie śmieszna sytuacja więc nawet z ciekawości zapytałem się tego admina czemu ja i wiele innych osób nadal nie ma bana/muta czy cokolwiek innego mówiąc mu, że przecież obraziłem pół serwera xD. Totalny brak profesjonalizmu i jakiegokolwiek przygotowania tego admina. Mam nadzieję, że jakaś kompetentna osoba obejrzy demko . Pozdrawiam Edytowane 7 Lipca 2020 przez Kejin 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik kendziormutezanic Opublikowano 7 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 (edytowane) Również byłem wtedy na serwerze, potwierdzam całą sytuację opisaną powyżej. Mówiąc szczerze sam powiedzialem kilka slow i dostalem odrazu mute z kilka slowek, ponad to owy admin sam wdawał się w wyzwiska słowne z graczami. Oczywiście koledzy admina @ dino , którzy również wdawali się w brutalną konwersację nie zostali w jakikolwiek sposób ukarani. Edytowane 7 Lipca 2020 przez kendziormutezanic 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik dino Opublikowano 7 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Siemka, Według regulaminu używanie wulgaryzmów wobec graczy oraz administracji jest karane banem. Ty i twoi koledzy weszliście na serwer i zaczęliście niepotrzebną dla nikogo kłótnie wyzywając większość serwera. Zacząłem dawać wam ostrzeżenia kickami z serwera (oczywiście nic to nie dało). Osoby które zaczęły przechodzić ze ,,śmiesznych wyzwisk,, do poważniejszych dostały muta bądź bana na 100 minut. ,,Kompan z serwera,, o którym piszesz dostał kicka na sam początek razem z resztą osób które zaczęły całą sprzeczkę. Po ostrzeżeniu ta osoba się uspokoiła i nie używała nawet wulgaryzmów wobec was. 3 godziny temu, Kejin napisał: ponad to owy admin sam wdawał się w wyzwiska słowne z graczami. Wulgaryzmy których używałem nie były wyzwiskami :)) Kończąc całą wypowiedź, Bany oraz wyciszenia które rozdałem były w pełni uzasadnione a tacy gracze jak wy powinni być z buta banowani permanentnie za nie przestrzeganie regulaminu. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kejin Opublikowano 7 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Totalnie nie rozumiem twojej wypowiedzi. Widzisz co jest napisane w skardze? Nie, że w regulaminie jest to i to, tylko, że jako admin nie zrobiłeś praktycznie nic aby ogarnąć serwer. 6 godzin temu, dino napisał: Według regulaminu używanie wulgaryzmów wobec graczy oraz administracji jest karane banem. Serio? Ale przecież tak jest na każdym serwerze społeczności więc nic niesamowitego mi nie mówisz Einsteinie. 6 godzin temu, dino napisał: Ty i twoi koledzy weszliście na serwer i zaczęliście niepotrzebną dla nikogo kłótnie wyzywając większość serwera. Ten argument też jest dobry, skąd ty człowieczku możesz wiedzieć kto na tym serwerze był moim kolegą a kto nie, skoro dla ciebie to nie miało żadnego znaczenia bo podczas gdy wyzywał się cały serwer ty miałeś to brzydko mówiąc głęboko w dupie. Randomowy kick dla jednej osoby czy ban dla dwóch osób z 15 to nic. Nadal wyzywała się połowa serwera. Mówisz też o jakichś śmiesznych kickach? Ciekawe, że kicka dostały tylko z dwie osoby i to za prowokację a nie obrażanie XD. Ponad to jak już mówimy o kolegach to lepiej powiedz o swoim koledze aka Gruby, który zachowywał się jakby miał na tym serwerze co najmniej Właściciela a ty razem z nim. 6 godzin temu, dino napisał: Osoby które zaczęły przechodzić ze ,,śmiesznych wyzwisk,, do poważniejszych dostały muta bądź bana na 100 minut. Po tym zdaniu nie wiem czy mam się śmiać czy płakać. Jeśli dla ciebie to były śmieszne wyzwiska to XDDDD Człowieku pół serwera się równo wyzywało/prowokowało a ty z tym nic nie robiłeś. Żywym przykładem jestem ja! Zwyzywałem pól serwera i nic dalej sobie z tobą gadałem mówiąc ci to w twarz, już nie pamiętam co mi odpowiedziałeś, nawet nie zrozumiałem tego. 6 godzin temu, dino napisał: Wulgaryzmy których używałem nie były wyzwiskami Tego nawet nie skomentuje bo aż mi cię szkoda. 6 godzin temu, dino napisał: Bany oraz wyciszenia które rozdałem były w pełni uzasadnione a tacy gracze jak wy powinni być z buta banowani permanentnie za nie przestrzeganie regulaminu. Pozdrawiam To jest też dobre, człowieku ty umiesz czytać? Nikt nie zarzuca Ci dawania złych czy jakichś banów. Nam chodzi o to, że w momencie gdy wyzywało się 15 osób, ty podjąłeś działania tylko do tych osób, do których chciałeś. Czyli do kilku osób(bo do mnie nie XD) oprócz swoich ziomków którzy jechali równo. Podsumowując twoją wypowiedź, nie zawiera ona nic co mogłoby cię obronić, tylko ładnie wyglądający tekscik, zmieniony kolorek tu i tam żeby wyglądało i tyle. Ja adminem nie jestem więc mi wisi estetyka moich wypowiedzi choć i tak jest lepsza od twoich Kończąc moim zdaniem totalnie nie nadajesz się na admina jak nie umiesz poradzić sobie z paroma chłystkami. Po to masz admina, żeby wdawać się w dyskusje i używać jak to nazwałeś wulgaryzmów które nie były wyzwiskami XD? Przemyśl sobie co ma robić admin bo jak dla mnie nie masz totalnego pojęcia. Ja z twojego zachowania na serwerze bardziej zauważyłem wzrost twojego ego wraz z dostaniem owego admina niż jakiejś pracy jako ten admin. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik OliverTwist Opublikowano 7 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Witam ciepło wszystkich, po zapozananiu się z demem chciałbym napisać swoje spostrzenia. Zacznijmy od tego, że administrator @ dino zaczął od wielokrotnego upominania nie tylko ciebie, ale całego serwera apropos kultury. Nie odniosło to żadnego skutku, bo nie zaregowaliście ni jak. Gdy gracze nadal obrażali się, nie stosując się do regulaminu jak i słow administratora, tem drugi wyznaczył karę w postaci wyrzucenia z serwera. Tą karę otrzymali ci, co najwięcej obrażali, co poskutkowało, bo gracz o nicku Gruby czy Bonio przestali obrażać innych graczy serwera (w przypadku Bonia po prostu opuścił serwer). Gracze Kamil, Kejn, Kendzior czy autor skargi mimo tego prowokowali admina słowami typu "Faworka gracz Gruby", który odniósł karę jak pozostali gracze na serwerze. Zachowanie osoby piszącej skargę oraz Kejna&Kamila&Kendziora było żałosne, bo mimo tego, że to oni byli agresorami i to oni wywołali cała sytucję, plując jadem na osoby rozmawiające na serwerze, zarzucają winne innym. Do tego wielokrotne obrażanie serwerowni i innych graczy podlegało banowi, a jedyny błąd jaki popełnił administrator, to dawanie wam zbyt dużej ilości szans oraz nie danie wam szybciej oraz wyższej kary, bo nie wdawał się on w żadne wyzwiska jak to napisał @ kendziormutezanic . Dodam, że skoro masz wzór na skargę, to jeśli chcesz by brana poważnie trzymaj się wzoru, i teskt "wiecie bo to wasz adminek" jest nie na miejscu. Pozdrawiam i czekam na rozpatrzenie. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik D3$iK Opublikowano 7 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Wieczorem obejrzę demko i przeanalizuje sobie cała sytuacje. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kejin Opublikowano 9 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 było oglądane Odnośnik do komentarza
Użytkownik D3$iK Opublikowano 9 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Prze analizowałem sobie demko i twierdze, że w tej sytuacji po niekąd zawiniły obie strony. Jednak ja po tym jak zachowywaliście się na początku dałbym wam muty odrazu na 10000 min i byłby koniec waszych nędznych tematów i wywodów z nagminnymi wulgaryzmami i obrazami. Fakt Dino dał zbyt krótkie muty lub pominął niektórych sprawców i nie potrzebnie wszedł w dyskusje z graczami, jednak twierdze, że dawał wam wystarczająco dużo ostrzeżeń (według mnie nawet za dużo, bo tak jak powiedziałem ja bym odrazu pomutował was). Nie sądzę, aby był on nieodpowiednią osobą na stanowisku które posiada, ponieważ jest naprawdę dobrym zawodnikiem jak i adminem. A twoje słowa typu nie zareagował odpowiednio bo to ja wyzywałem i to sie odbija na serwerze to sam podsumowujesz to jak mało inteligentną osobą jesteś, a tego, że @ Kejin ma najwiecej do powiedzenia w tym temacie, gdzie tak naprawdę nie pownien on go dotyczyć to nawet nie bedę tego komentował. Skargę Odrzucam. Aaa i na przyszłość zapraszam sie do zapoznania z regulaminem i taryfikatorem kar serwera Pozdrawiam Dr3SiK 2 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik D3$iK Opublikowano 9 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Skarga odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 28 Listopada 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi