Użytkownik Bravo Opublikowano 7 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Nick: Bravo. Imię: Krzyś Wiek: 18 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie. Doświadczenie z amx[1-10] (Link do tematu): 8/10 Czas spędzony na serwerze (link do GT): 37 godzin Steam/Nonsteam (Link do profilu): Nonsteam. Składka[11.07zl][Tak/Nie]: Jeżeli ma to pomóc w rozwoju serwera i jest to raz w miesiącu, to nie ma problemu. Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Jak najbardziej. Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Jak tylko mam chwilę, w której nie mam nic priorytetowego do zrobienia, to zaglądam na serwer i pilnuje na nim porządku. Niestety czasami zdarzają się sytuacje typu jail_boisko, bądź użytkownik, który po kilkunastu kickach zasługuje na bana, niestety nie ma kto mu go nadać. Nie spotkałem się z sytuacją, by ktoś miał do mnie poważne zastrzeżenia mimo, że mi również zdarzy popełnić się błąd to staram się go komuś wynagrodzić. Szkoda tylko, że jak zdarzy mi się FK w CT to nie mam możliwości kogoś przywrócić, bo strażnik nie daje mi takich możliwości. Gram dużo w nocy, często wtedy już nikogo nie ma, a jail_boisko swoją nazwą zachęca nowych graczy i później o 3 w nocy męczyć się trzeba z mapą, która jest niegrywalna. Kontakt: Forum, discord (Bravo.#0076) Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Spełniam poza: Steam (Szkoda siana na grę za free), posty. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 7 Lipca 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 -/+ GT +Wiek +Składka +Kultura -Steam Brak steama jest dużym minusem ;x nie powinno być adminów bez steama, ale to już podejmą decyzje opiekunowie/właściciele Niich będzie, że jestem na Tak. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 7 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 +wiek +chęci +gt +składka -steam Jestem na tak Odnośnik do komentarza
Zasłużony ver;p Opublikowano 8 Lipca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi