Użytkownik∙ NiQutii Opublikowano 7 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Twój nick na serwerze: NiQuitii Nick admina banującego: Krixo Dostałeś bana, gaga czy muta?: Ban Czas oraz data bana: 07-07-2020 116:30 Serwer na którym dostałeś bana: om#1 Opis sytuacji Otwierałem skrzynki na serwerze i gdy wypadła mi m4 za 100 zl napisałem na czacie ez po czym dostałem bana za "prowokacje" Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:516294924&advType=steamid&Submit Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krixo Opublikowano 7 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Dostałeś za prowokacje normalne Wszystko typu "ez/es" jest brane pod uwage Na następny raz będziesz wiedział że tak nie wolno robić (Zobaczyłem Twoją historie banów i też masz za prowokacje teraz będę wiedział że na dłużej Ci dawać) 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krixo Opublikowano 7 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krixo Opublikowano 7 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz nieodbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi