Użytkownik Bercik Posted August 24, 2018 Użytkownik Share Posted August 24, 2018 (edited) Nick : Bercik Data i godzina zbanowania :24.08.2018 - 16:35:19 Link do AMXbans (http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php) : http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=4428 Link do screenów : Nie mam wogule w folderze ani wyszukiwarce systemu Wycinek z konsoli : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Bercik [AMXBans] Powod : ' Fotki na StrefaSkilla.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ StrefaSkilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 83.22.164.165 ' [AMXBans] ======================================= Coś od siebie : Chciał bym prosic o rozpisanie demka bo ss-ów nie mam a czysty byłem Edited August 24, 2018 by Bercik Link to comment
cannabis 0101 Posted August 24, 2018 cannabis Share Posted August 24, 2018 @Durus 24 h na rozpiskę. Przy drugim banie z ssami dla tego gracza i ponownym ich braku. Brak UB Link to comment
Użytkownik Durus Posted August 24, 2018 Użytkownik Share Posted August 24, 2018 Po dokładnym obejrzeniu demka stwierdzam, że gracz jest czysty. Pozdrawiem i przepraszam za utrudnienia. Ub można dać. Link to comment
Użytkownik |K4|Bum Posted August 24, 2018 Użytkownik Share Posted August 24, 2018 1 godzinę temu, Durus napisał: Po dokładnym obejrzeniu demka stwierdzam, że gracz jest czysty. Pozdrawiem i przepraszam za utrudnienia. Ub można dać. Podałbyś chociaż link do demka i czas w jakim gracz ci się wydał ,,Podejrzany" Bo taka twoja analiza nic nie daje.. Tym razem ostrzeżenie słowne. Link to comment
Użytkownik |K4|Bum Posted August 24, 2018 Użytkownik Share Posted August 24, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Gracz Odbanowany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts