Użytkownik Refemis Opublikowano 9 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Nick: † Refemis Wiek: 16 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/refemisektoja/ Link do gametracker'a: https://www.gametracker.com/refemis/ Ile godzin dziennie możesz poświęcić na pilnowaniu serwera: 6-10h Wiedza o SM [0/10]: 5-6 Konto ze statusem prime [Tak/Nie]: Tak Mikrofon [Tak/Nie]: Tak Kilka zdań o sobie: Nazywam się Mateusz, uczęszczam do technikum informatycznego, moimi zainteresowaniami są: przeróżne seriale, gry typu FPS oraz chińskie bajki Jak wiadomo albo i nie, większość wolnego czasu spędzam na graniu w cska. Raczej jestem spokojny, cichy oraz nieśmiały. 2 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 9 Lipca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 siemka Refemis! +/- wiek +/- sm + gt + prime + czas Na TAK ale na okres próbny. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik OliverTwist Opublikowano 9 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Joł Joł, + GT + Prime +++ Czas na serwerze + Rozpoznawalność +/- SM +/- wiek Jestem na TAK, pozdrawiam. 2 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die mayu Opublikowano 10 Lipca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Proszę resztę adminów o wypowiedź @ Admin CS:GO AWP#1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik dino Opublikowano 10 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 siemka, + czas + kulturka + prime +/- gt +/- wiek +/- sm Jestem na TAK 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Płetwek Opublikowano 10 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Według mnie bez sensu pisać to samo co inni powyżej, zgadzam się z nimi. Na wiek się nigdy nie patrze jeśli osoba jest ogarnięta. GT jest banalne do ogarnięcia. mogę tylko dać na + Rozpoznawalny, dobra mordka, z którą nie ma żadnych problemów. Można obczaić jak się sprawi w roli admina Jestem na tak, jeśli będziesz wchodził często ale jakiś czas niż co kilka dni na cały dzień. Pozdro dla ciebie Remi! 3 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die mayu Opublikowano 12 Lipca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 28 Listopada 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi