Użytkownik M0rek^-^ Opublikowano 9 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Cześć Przyszedł czas i na mnie miło było spędzić czas z niektórymi z was Dziękuję za fajne momenty na T'SIE jak i te w csie. Poznałem fajne osoby trochę pośmieszkowałem postresowałem. Dlaczego idę w siną dal? Nie mam zbytnio czasu mimo mojego wieku problemy z Internetem nie ustały jak i dlatego nie mogłem pełnić roli Admina. Spróbowałem i zaczynało się to porażką nie chce też ściągać fali nienawiści na @ Trivor @ Meluś @ Uszaty Bo słyszałem jak ludzie mówili miło a potem wyzywali: Serwer spadł na poziom gdzie dzieciaki są adminami. Fajni ludzie @ Uszaty fajny gość @ daria. dziękuję za spinke była uzasadniona. @ darealpetuwer. 1.6 dał mi tam wskazówkę @ shinga O tobie nie zapomnę. @ d3f3nd3r też mi na serwie coś szepnął @ Meluś dzięki za mini sprawdzian był uzasadniony. Przepraszam też za moje wcześniejsze zachowanie co do innych adminów jak i graczy. Do usłyszenia. 2 2 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec iksiu Opublikowano 9 Lipca 2020 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Było już kilku takich co się żegnali i po jakimś czasie wracali. Jesteś młody i nic dziwnego, że gracze tak reagowali powodzenia byczku, 3maj się 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 9 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Trzymaj się! 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony LEGENDAR Opublikowano 10 Lipca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Trzymaj się i powodzenia! 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 10 Lipca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Powodzonka młody! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Word Opublikowano 10 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Siemasz 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 10 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 No siema Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi