Użytkownik modziuuu Opublikowano 10 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Twój nick na serwerze: modziu Nick admina banującego. oliver twist Dostałeś bana, gaga czy muta?:bana Czas oraz data bana: niepamietam juz z miesiac albo dwa temu to bylo Serwer na którym dostałeś bana: only awp #1 cs go Opis sytuacji (prośimy o dłuższą wypowiedz): No ogólnie sobie wchodzę elegancko na serwerek aby sobie pograć noi wbija oliver jak to on musi się atencjonować i prowokować oczywiście z brakiem szacunku kiedy udawałem że go zmutowałem u siebie to mówił "modziu daj głos" jak do jakiegoś psa noi ogólnie wtedy jeszcze kozaczył ale nie wiem jak jest teraz .Wtedy mnie mega wkurzył bo miałem go dość to go zwyzywałem.Jak mi dał bana napisałem do niego na pv że jest hipokrytą on napisał dlaczego i pisze mu arg. i daje mu definicje hipokryzmu/hipokryzji i wszystko się z tą definicją zgadzało to napisał "dobra nie płacz bo i tak nie dostaniesz tego ub" i od tamtego czasu go usunąłem ze znajomych na steamie moge dać ss tej konfy bo gdzieś ją chyba mam no cóż poczuł się chłopak . Link do Sourcebansa z twoim banem:nie mam bo nie wiem jak on mnie zbanował bo szukałem bana no ale go nie ma Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: sto: 62ms via direct route sto2: 63ms via direct route syd: 338ms via direct route tsn: 262ms via tsnt (front=262ms, back=0ms) tsnm: 262ms via tsnt (front=262ms, back=0ms) tsnt: 262ms via direct route tsnu: 262ms via tsnt (front=262ms, back=0ms) tyo: 295ms via lux (front=51ms, back=244ms) tyo1: 286ms via ord (front=146ms, back=140ms) vie: 48ms via direct route waw: 59ms via vie (front=48ms, back=11ms) Ping measurement completed Ping location: vie=48+4,fra=50+5,ams=51+5,lux=51+5,lhr=58+5/56+5,par=57+5,waw=63+6/59+4,sto=62+6,sto2=63+6,iad=137+13/133+5,sgp=311+31/214+16,gru=261+26/276+5 RelayNetWorkStatus: avail=OK config=OK anyrelay=OK (Refreshing ping measurements) window resized window resized Refreshing ping measurements RelayNetWorkStatus: avail=OK config=OK anyrelay=OK (Refreshing ping measurements) Ping measurement completed Ping location: vie=47+4,ams=51+5,fra=51+5,lux=53+5,par=56+5,lhr=57+5/56+5,waw=60+6/58+4,sto=63+6,sto2=63+6,iad=139+13/132+5,sgp=309+30/214+16,gru=261+26/276+5 RelayNetWorkStatus: avail=OK config=OK anyrelay=OK (Refreshing ping measurements) window resized Host_WriteConfiguration: Wrote cfg/config.cfg **** Unable to localize '#DemoPlayback_Restart' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Back' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Pause' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Slow' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Play' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Fast' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Next' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN DispatchAsyncEvent backlog, failed to dispatch all this frame. 193 of 3085 remaining PNG load error Interlace handling should be turned on when using png_read_image CS_App_Lifetime_Gamestats: Recording ServerBrowserHistory Connecting to public(54.38.142.181:30035) ... Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_INGAME **** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'MMStatus' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_INGAME -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU **** Unable to localize '#DemoPlayback_Restart' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Back' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Pause' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Slow' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Play' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Fast' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Next' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN Connecting to public(54.38.142.181:30035) ... Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff Connected to 54.38.142.181:30035 Disconnect: You have been banned by this server, check strefaskilla.pl for more info. Disconnect: You have been banned by this server, check strefaskilla.pl for more info. **** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'PopupManager' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU Resource materials\panorama\images\icons\ui\globe.svg failed to load. PNG load error Interlace handling should be turned on when using png_read_image Odnośnik do komentarza
Zasłużony LEGENDAR Opublikowano 10 Lipca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz nieodbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi