Legends Never Die Dershia Opublikowano 10 Lipca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Witajcie kochani! To już 42. edycja Pod ostrzałem. Tym razem sprawdzamy co nasi użytkownicy myślą o @ LEGENDAR ! Zebrałam potrzebne opinie i informacje, by dziś z wami się tym podzielić! Zapraszam do lektury! Anonim #1 No to tak panie legendarze xd nasze wspomnienia : zabawy w dziale Ub-Team'u, oszukiwanie systemu poznałem Cię tak jak reszte sieci "wyzywając i mając z nimi beke razem " jesteś bardzo pozytywną, zabawną osobą i generalnie lovki kc XDD "Ale weź to wypir*ol do kosza co?" XD Anonim #2 Więc tak, powiem krótko, w porządku ziomek, ogarnięty, zabawny, miły i pomocny, lubię, szanuje i pozdrawiam tego chu*ka co na mapie Anubis grać nie potrafi KC Anonim #3 -Spoko ziomek -dowcipniś -potrafi rozbujać kanał na ts'sie -Pomocny dał mi music bota na ts'sie Ogólnie zajebisty człowiek Anonim #4 Legendar to naprawdę niesamowita osoba. poznaliśmy się około pół roku temu dzięki pewniej nie lubianej osoby. Dużo przegranych godzin w różnych grach oraz niezliczone godziny na ts. Dominik to osoba którą na pewno powinniście poznać. Anonim #5 Legendara poznałem na innej sieci o której nie chcę wspominać. Były dymy jak to zawsze bywa. Przez jakiś czas się do "ich" ekipki nie odzywałem, bo mieli we mnie wyjebane. Później się to zmieniło i już tak się trzymamy od pół roku. Co o nim mogę powiedzieć, mimo że przesiadujemy dziennie po kilka godzin na tsie to mimo tego, bardzo mało o nim wiem. Wiem tyle, że jest jego pasją jest sport min. Muay thai, które trenuje. Ogólnie bardzo pomocny człowiek i warto mu zaufać, bo jest spoczko przyjemniaczkiem Przyjadę na wakacje do polski to na 100% pojadę do niego przejazdem czy tak o w odwiedziny, bo to jest w sumie jedyna osoba z którą gadam i która nie wypięła tzw. Dupska w moją stronę. Ze złych rzeczy mogę powiedzieć to, że niektóre fakty ukrywa przede mną lub naszym gronem i nie chce nic mówić pomimo tego, że już zaczął temat. Nie wiem w sumie co jeszcze. Jak mi coś przyjdzie do głowy to napiszę Anonim #6 Więc tak jego tytuł to zdecydowanie Największy polski WIEPRZ bez warunkowo co tu można o nim napisać pracowity chłopak nawet bardzo super pozytywna mordka kolega znanego streamera bardzo kulturalny zawsze dobranoc napisze (chyba ze robi wielki test piw do 2 złotych wtedy nie daje rady) serdecznie polecam świra (jak coś wysyłasz draft z fify pw albo cie dojade ez) W I E P R Z Anonim #7 Poznałam go na TS, myślałam że jest o wiele starszy ode mnie i się bardzo zdziwiłam, że nie. Nie znam go zbyt dobrze, ostatnio też nie rozmawiamy, ale od początku wydawał mi się taki poprawny, dojrzały jak na swoj wiek. Oczywiście też zawsze był miły, a mimo ogólnej powagi jest też po prostu śmieszkiem, z którym można pożartować. Fajny chłopaczek Anonim #8 Oj tak tak byczku Jego powiedzonka zawsze na kanale które utkwiły mi w głowię. Co tu dużo mówić, dobra morda i na początku myślałem że jak jest młodszy ode mnie to wiecie, że dzieciak i wgl... Ale sam mnie zaskoczył że nie raz pokazywał kompetencje i że tak powiem wiedzę lepszą od niejednego mojego rówieśnika co dało mu na pus w naszej znajomości. Dzisiaj z czystym sumieniem mógłbym mu zaufać, do tego spędzać z nim czas i grać. Chciałbym mieć więcej takich ziomków jak Dominiś no ale nie mam innych kolegów co by nie uciekli ode mnie XD Anonim #9 Poznałem się z nim na innej sieci. Przeniosłem się z nim i innymi graczami. Spoczko ziomek, nic na minus na niegp nie mam Pozdro :D Anonim #10 Generalnie Legendar to mój ulubiony przyjaciel Jest bardzo uczuciowy i dba o nas wszystkich Bardzo go lubię, fajnie się z nim gada Czasami lubię go wkurzać, ale to tylko czasami Bardzo fajnie się wkurza Minik to najlepsiejszy UBT i przyjaciel Anonim #11 Król Ironii, miły, ma łysego skina w CSGO, uczył mnie grać przed chwilą, dobry nauczyciel, ma cierpliwość Kochamy Dominika Anonim #12 Legendar to wspaniały i inteligentny człowiek , dusza artysty filantrop , człowiek wielowymiarowy. Nieosiągalny dla bytów tego świata. KC chodz sie kopulować 3 4 Odnośnik do komentarza
Zasłużony LEGENDAR Opublikowano 10 Lipca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Bardzo miło się to czyta. Zrobiło mi się strasznie cieplutko na serduszku Doskonale wiem kto co napisał i bardzo was kocham @ Krixo @ Word @ luci @ Junior ^ @ hsmonst3r @ PJETRAS @ -.Nothingness.- @ Gumiak @ Dershia @ WujekSosna @ `Malina ღ Kumpela Dershii, (co prawda nie mogę Cię oznaczyć, ale bardzo dziękuje za te miłe słowa) 7 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi