Użytkowniczka Kaarcia Opublikowano 11 Lipca 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Trzech facetów rozmawia o tym co chcieliby usłyszeć na swoim pogrzebie. Pierwszy mówi: - Chciałbym aby w mowie pogrzebowej postawili mnie jako wzór ojca, przykład kochającego męża i oddanego pracownika... Drugi mówi: - Ja to bym chciał, żeby powiedzieli o mnie, że zawsze za mną szalały panienki i że byłem największym ogierem. - A ja chciałbym usłyszeć - mówi trzeci - Patrzcie, patrzcie, on się chyba rusza! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 11 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Powiedziałbym podobnie jak trzeci xdd Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krixo Opublikowano 11 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 xddd Odnośnik do komentarza
Użytkownik WujekSosna Opublikowano 11 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Ja to chciałbym żeby na pogrzebie mówili : Wuja Dobry chłopak był , dzień dobry na klatce mówił , drzwi otwierał 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MrVarnaz <3 Opublikowano 11 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 dobre pomarańczowe 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 11 Lipca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 haha, ucieka przez żoną Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Kaarcia Opublikowano 12 Lipca 2020 Autor Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi