Użytkownik Stasiolix Opublikowano 12 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 (edytowane) Nick: Stasiolix Wiek: 16 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/Master_Krein/ Link do gametracker'a: https://www.gametracker.com/player/Stasiolix/54.38.142.181:30035/ Ile godzin dziennie możesz poświęcić na pilnowaniu serwera: Od 3 do 5 godzin dziennie, a przy dobrych wiatrach to i nawet więcej Wiedza o SM [0/10]: 6/10 Konto ze statusem prime [Tak/Nie]: Tak Mikrofon [Tak/Nie]: Tak Kilka zdań o sobie: Na imię mam Stanisław. Jestem uczniem 2 klasy liceum ogólnokształcącego na profilu mat-fiz-inf. Wciąż zastanawiam się czy to był dobry wybór, ponieważ swoją przyszłość chciałbym wiązać z grami komputerowymi. Chodzę również na piłkę nożną przez 5 lat, ale nie ukrywam, że powoli nudzi mnie to. Także trenuje karate już 9 lat, ale to też robi się nudne. W wolnym czasie lubię pośmigać po mieście z znajomymi lub posłuchać muzyki ( co w sumie robię cały czas ). Na serwerze jestem od 26.05 i bardzo lubię tamtejszą społeczność, lecz czasem gdy nie ma kogoś z wyższej intencji, a ja gram z innymi, wchodzi osoba, która psuje innym rozgrywkę. Dlatego składam to podanie. Edytowane 12 Lipca 2020 przez Stasiolix 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 12 Lipca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Siema Stasiolix! Popraw tytuł podania, tzn uzupełnij go o swój nick. to tak + prime + mikro + czas +/- sm +/- gt +/- wiek + opis siebie Fajne podanko, brakuje mi jedyne kolorków troche . Jestem na TAK. pozdro Odnośnik do komentarza
Użytkownik kubinho Opublikowano 12 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Jestem na TAK, + gt + ogarnięty + fajnie napisane podanie + sm Odnośnik do komentarza
Użytkownik Płetwek Opublikowano 12 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 +Aktywność na serwerze +Znany +Kulturka na poziomie +Prime/mikro +\- Wiek Im więcej adminów tym lepiej, jestem na TAK staśku 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Refemis Opublikowano 12 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Cześć Stasiu + Mikrofon, + Prime, + Aktywność, + Opis o sobie, + GT, +/- Wiek, +/- SM. Jestem na TAK. Odnośnik do komentarza
Użytkownik OliverTwist Opublikowano 12 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Joł Joł Stasiu, +/- wiek + GT - kultura + prime + mikrofon +/- SM + czas na serwerz (#1 Toptime ?) Świeża, młoda i otwarta na propozycję administracja to to, czego potrzebuje rozwijający się serwer. Jestem na TAK lub okres próbny. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik mikey Opublikowano 12 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 +/- wiek + GT + prime + mikrofon +/- SM + czas na serwerze Jestem na TAK Counter-strike_Global_Offensive_2023.08.04_-_15.14.59.03.DVR_Trim.mp4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik D3$iK Opublikowano 14 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Na okres próbny. Pozdrawiam Dr3SiK 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik D3$iK Opublikowano 14 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 28 Listopada 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi