Użytkownik NOELOO Opublikowano 12 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Twój nick na serwerze: Tamara v8 Nick admina banującego. Oliver Twist Dostałeś bana, gaga czy muta?: Bana Czas oraz data bana: 07-12-20 19:50 Serwer na którym dostałeś bana: StrefaSkilla.pl [Only AWP][WS][KNIFE][GLOVES][1... Opis sytuacji (prośimy o dłuższą wypowiedz): Gram sobie wesoło na serwerze i cisnę sobie beczkę z kolegą i zażartowałem że używam wspomagaczy i admin zbanował mnie po złości ponieważ wcześniej go denerwowałem. Proszę o ub ponieważ grałem czysto bez żadnych wspomagaczy. Pozdrawiam UBT i proszę o upomnienie admina ponieważ pisałem do niego raz na u@ że jest odpal a on mi powiedział że muszę go poprosić by on go sprawdził. ES? Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:155649588&advType=steamid&Submit 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony LEGENDAR Opublikowano 12 Lipca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 @ OliverTwist Masz 48h na rozpisanie demka. Odnośnik do komentarza
Legends Never Die mayu Opublikowano 13 Lipca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Na temat Twojego zachowania na serwerze jak i Twoich znajomych wypowiedziałem się w tym temacie: Niezależnie od tego czy używałeś wspomagaczy, ban zostaje za Twoje szkodliwe działanie na rzecz serwera i jego społeczności. Pozdrawiam. 3 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die mayu Opublikowano 13 Lipca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz nieodbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi