Użytkownik Skordal Opublikowano 12 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 UBT 1.6 czy UBT GO: UBT GO Nick: Imię :Dariusz Wiek (dokłada data): 21 (15.12.1998) SID: STEAM_0:1:38593425 Znajomość AMXX*(1-10): 1/2-10 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Głównie przebywam na forum w godzinach 21-23 i jak mam dni wolne od pracy to 9/10-14/15 i wtedy zaś od 21 Opisz siebie: Ciężko tak się opisać średniego wzrostu szatyn o małym piwnym brzuszku, a tak na poważnie to kulturalna osoba która nie ma oporu z poznaniem nowych osób, bardzo łatwo się ze mną idzie dogadać chyba że feedujesz mi w lolu, pracowity jestem tak jak każdy inny co ma styczności z pracą czyli od pękaj 8h i do domu a i moja ortografia i interpunkcja jest na niskim poziomie więc tu jest mój jeden duży minus to chyba wszystko będzie o mnie. Dlaczego akurat Ty?: Głównie ciekawość i nauka, jestem ciekawy czy se poradzę jako UBT a przede wszystkim nowość i nauka lubię poznawać nowe rzeczy uczyć się ich a UBT pozwoliło by mi nauczyć się oceniać cheaterów, rozpisywać demka, oceniać screeny i jak postępować w niektórych cięższych przypadkach jak niektóre tzw. dziwne bany. Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: Nigdy to będzie dla mnie nowość. Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Wiadomo że jak komuś lata celownik albo jak wie wszystko gdzie co i jak to jest możliwość że cheatuje chyba że to jakiś pro gamer Kontakt: Głównie to TS3 i FB 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Nexoneg Opublikowano 12 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Ogólnie to jestem na TAK, użytkownik na forum i tsie przebywa od dłuższego czasu, jeśli nie siedziało się przez ten czas pod kamieniem to na pewno się z nim rozmawiało. Staż w CS ma ogromny i pomimo braku doświadczenia z AMXX czy SourceBansem powinien sobie poradzić, nie jest to żadna przeszkoda bo idzie się tego szybko nauczyć i to ogarnąć. Obsługa samego forum to też nie problem. W sumie to minusik za interpunkcję i plusik za aktywność. Tyle ode mnie, pozdrawiam cieplutko i życzę powodzenia. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rambus Opublikowano 14 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Można dać szanse. - AMXX + Wiek + Chęci Odnośnik do komentarza
Legends Never Die PJETRAS Opublikowano 14 Lipca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 @ UBTeam CS:GO proszę o wypowiedz Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krixo Opublikowano 14 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Jestem za daniem mu szansy widze Cię często na ts i wydajesz sie ogarnięty Co do reszty to średnio tzn. znajomość AMXX i na lekki minusik godzinki :-/ ale tak jak mówiłem jestem za daniem szansy Odnośnik do komentarza
Zasłużony LEGENDAR Opublikowano 14 Lipca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Spójrzmy dokładnie na twoje podanie. Znajomość sourcebansa jest na zerowym poziomie, ponieważ nigdy nie miałeś jeszcze z tym styczności. Opisałeś siebie i wynika z tego, że nigdy nie byłeś adminem w cs:go a chcesz od razu wypłynąć na szerokie wody co jest bardzo głupim pomysłem. Zastanów się dokładnie, skoro masz zerowe doświadczenie jako admin oraz UBT to jak chcesz oceniać czy dany gracz oszukuje czy też nie? Chodzi tutaj o to, że nigdy nie rozpisałeś żadnego demka i prawdopodobnie nawet nie wiesz z czym to się je. Możesz mieć i nawet 20000 godzin w tej grze, ale nigdy jeszcze nie rozpisałeś żadnego demka. Zaczynanie swojej kariery jako osobą zajmującą się łapaniem cheaterów powinna zacząć się od admina na jakimkolwiek serwerze a nie od razu UBT. Jak dla mnie to zdanie: "Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Wiadomo że jak komuś lata celownik albo jak wie wszystko gdzie co i jak to jest możliwość że cheatuje chyba że to jakiś pro gamer" pokazuje twoje doświadczenie. Bądźmy szczerzy podanie samo w sobie jest napisane fatalnie i nie przyłożyłeś się do niego. Jestem na NIE 2 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Łapa Opublikowano 14 Lipca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi