Użytkownik Tamara Opublikowano 12 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Twój nick na serwerze: Tamara v3 Nick admina banującego. Pletwek , steam id: STEAM_0:0:181461568 Dostałeś bana, gaga czy muta?: perm bana Czas oraz data bana: 12.07.2020 20:02 Serwer na którym dostałeś bana: only awp #1 Opis sytuacji (prośimy o dłuższą wypowiedz): Nie wiem tak naprawde co napisac poniewaz wszedlem na serwer i od razu dostalem bana na rozgrzewce od administratora Pletwek. Jak widac po statystyckach jestem bardzo dobrym graczem, gralem juz kilka tygodni na tym serwerze, bylem tez jednym z topowych graczy. Nie wiem za co dostalem bana, jak pisalem dostalem bana na rozgrzewce, nawet gra sie nie zaczela, za co mialem dostac bana? Za uzywanie kosy? Za jakiegos Aimbota na kosie? Smieszne, prosilbym o jakies dowody za co mialbym niby dostac bana za cheatowanie na serwerze. Dlatego ze ktos napisal na discordzie ze cheatuje dla zartow nie jest powodem abym zostal zbanowany. Prosze tez pomyslec o tym, ze dana osoba nie wyslala by mi tego gdyby nie chciala mi pomoc, nie wyslala by mi tego jezeli byla by po stronie osoby ktora mnie zbanowala, widac ze to bylo tylko dla zartow lub dla tego ze dana osoba chciala miec spokoj od administratora, musze tez ujac ze administrator wypisywal do niej az 15 minut. Demo z poprzedniej gry: https://anonfiles.com/Rcyb68F4o9/auto0-20200712-193730-890497917-awp_lego_x-StrefaSkilla.pl_Only_AWP_WS_KNIFE_GLOVES_128TR_dem jak widac administratora nie bylo nawet na serwerze, wiec nie mogl mnie nawet ogladac i sprawdzic czy mam jakies wspomagacze. Demko 2: https://anonfiles.com/P8206cF2o5/auto0-20200712-200205-1971157335-awp_kox-StrefaSkilla.pl_Only_AWP_WS_KNIFE_GLOVES_128TR_dem jak napisalem na poczatku, nie ma co duzo opisywac, zostalem zbanowany zanim gra sie zaczela wiec tym bardziej nie ma uzasadnienia do bana. Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:530248447&advType=steamid&Submit Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Disconnect: You have been banned by this server, check strefaskilla.pl for more info. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Płetwek Opublikowano 12 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Hej hej, Bana mój drogi zdobyłeś za cheaty... Byłeś taki dobry, że aż streamowałeś z tego co robisz, nic tylko pogratulować. Zdjęcie powyższe twoje to cookie, która potwierdza, że to ty streamowałeś. A nawet jeśli byś się chciał o coś kłócić, to i tak już dawno powinieneś wyrwać bana za przyznanie się do używania cheatów. Przyznawałeś się już nie jednokrotnie do tego i nikt z tym nic nie zrobił. Byłem na twoim discordzie gdzie też wypisywałeś ciągle, że masz haxy + do tego wysyłałeś tam linki do nich. To powiedz mi co taka osoba ma myśleć? Strasznie dużo ludzi się na was skarży, jak nie o multi konta to o cheaty. Sam nawet potwierdziłeś, że jak dostaniesz u nas bana do nic się nie stanie bo jest kilka innych serwerowni więc masz wywalone. Prosiłbym inne osoby o napisanie coś na temat Tamary lub WSZYSTKICH Tamar znajdujących się na serwerze bo przecież to jest nie pojęte. Wszelkie dowody, które macie możecie tu zamieścić bo wiem, że kilka takich osób posiada takie Pozdrawiam cieplutko z rodzinką. 3 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony LEGENDAR Opublikowano 12 Lipca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Streamujesz jak korzystasz z cheatów na naszej sieci i się odwołujesz!? Nawet nie próbuj tutaj wracać. 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony LEGENDAR Opublikowano 12 Lipca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz nieodbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi