Użytkownik Oeski Posted August 24, 2018 Użytkownik Share Posted August 24, 2018 Imię : Oskar Aktualny Wiek 15 Krótkie przedstawienie się: Mam na imię Oskar mam 15 lat, mieszkam w województwie zachodnio pomorskim, moim hobby jest piłka nożna, jestem osobą spokojną, opanowaną, której można zaufać. Od kiedy u nas grasz i z jakiego serwera pochodzisz: U was jestem już z pół roku, pochodzę z serwera JailBreak. Za co najbardziej cenisz naszą sieć serwerów: Za serwery bez lagow, miłą administrację. Dodatkowe informacje: Mam admina na serwerze JB. Link to comment
Użytkownik Daj_browarka Posted August 24, 2018 Użytkownik Share Posted August 24, 2018 Hahahaa 4h, 51min chyba sobie jaja robisz ziomuś Link to comment
Użytkownik Azed0 Posted August 24, 2018 Użytkownik Share Posted August 24, 2018 +1 z browarkiem jesteś pół roku i 5h masz? nie ośmieszaj się mało rozpisane innymi słowy nie zasługujesz Link to comment
cannabis 0101 Posted August 24, 2018 cannabis Share Posted August 24, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts