Użytkowniczka Klaudiaa Opublikowano 14 Lipca 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Nick: Płetewek Piękna Pani Wiek: 19 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/123hlxdsa/ Link do gametracker'a: https://www.gametracker.com/player/Płetewek Piękna Pani/54.38.142.181:30035/ Ile godzin dziennie możesz poświęcić na pilnowaniu serwera: Różnie tak 4-6h dziennie bądź nie zawsze Wiedza o SM [0/10]: 7/10 Konto ze statusem prime [Tak/Nie]: TAK Mikrofon [Tak/Nie]: TAK Kilka zdań o sobie: Jestem Klaudia. Byłam już adminem na wcześniejszych serwerach, kończę liceum, pochodzę z województwa Dolnośląskiego z niewielkiego miasta, spora ilość administracji mnie już zna. 1 2 2 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 14 Lipca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Siema! + wiek + gt + czas + sm + prime + mikro No chyba jestem na TAK. Ładne podanko KOLOROWE 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 14 Lipca 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Ja jestem na razie na Nie. -Gt (przez ostatni tydzień grałaś tylko dwa razy na serwerze, a przez miesiąc tylko 8 razy) -Podanie. -Składałaś trochę ponad dwa miesiące temu rezygnacje. -/+ Kultura. +Wiek. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik mikey Opublikowano 14 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Cześć c: + wiek +/- GT + SM + Prime + Czas na serwerze W takim razie jestem na TAK. Pozdrawiam. 1 Counter-strike_Global_Offensive_2023.08.04_-_15.14.59.03.DVR_Trim.mp4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Płetwek Opublikowano 14 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Witaj, + Wiek + Znana + SM na pewno masz więcej więc nie kłam - GT Ja oczywiście jestem na TAK , jeśli będziesz aktywna. Jedna z pierwszych adminek na serwie :p Każdy powinien dostać kolejną szansę. Tylko proszę cię, popraw gt i graj częściej. Pozdrawiam z rodzinką 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik D3$iK Opublikowano 14 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Na NIE NIe, ponieważ chwile wczesniej piszesz rezygnacje i mowisz, ze serwer staje sie coraz bardziej chujowy i zaczyna upadac, a teraz jak na serwer zaczeło uczeszczac coraz wiecej nowych osob i dobrych graczy znowu piszesz podanie. Wiem, że wiekszosc nie bedzie zadowolona z mojej decyzji, jednak jest to moje zdanie i na chwile obecna napewno go nie zmienie. Pozdrawiam Dr3SiK 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik D3$iK Opublikowano 14 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 28 Listopada 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi