Użytkownik -Pawel- Opublikowano 15 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 (edytowane) Twój nick: Pawell^^ Nick oskarżonego: Бот Матеуш @ botmatheyw - to chyba ten admin ruski nick ma jakis IP/SID oskarżonego: nw Data i czas zdarzenia: 14:57:49 Powód skargi: Bylismy na laserach z jb, przechodzilismy je, wszyscy zgineli na laserach wiec prowadzący powiedzial cos w stylu "jak wy tego nie przeszliscie przeciez te lasery są łatwe", no to ja odpisalem Żartobliwie ze to frajerzy, nikt nie widzial tego co napisalem bo nie żyli,wiec nikogo niie urazilem oprocz adma i jego kija w dupie xd nastepnie prowadzacy wpisal killa albo polecial w laserki i sie zabil, admin mnie kicknął, wszedłem na serwer napisalem do admina "lamo" znow mnie kicknął xD, a potem znow wszedlem napisalem, "zeby sie nie zesrał i nazwałem go frajerem", on mi dał bana na 3 h. Proszę o skrócenie czasu bana, powiedzenie adminowi zeby wyjął kija z dupy, no i wnioskuje o danie mu ostrzezenia bo nie zareagowal jak stracilem zyczenie jak straznik poleciał w lasery, mogł mu dac bana, dziekuje Opis sytuacji: Nie zasluzylem na tak dlugiego bana, Skarga bo mnie wkurzyl, a raczej jego kij w dupie:) Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): Spoiler Edytowane 15 Lipca 2020 przez Pawell 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ver;p Opublikowano 15 Lipca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Czy Ty sobie żartujesz w tym momencie? 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ver;p Opublikowano 15 Lipca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Skarga odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 15 Lipca 2020 Skowron Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Przepatrzyłem to zgłoszenie i powiem tak. Według mnie ban słuszny i odrzucam zgłoszenie. Natomiast ode mnie dostajesz punkt ostrzeżenia za niewłaściwy język w odwołaniu. Dodatkowo śmiem twierdzić że masz z tego dobrą zabawę. Robisz sobie żarty z porządnych ludzi, a ja nie zamierzam czytać takich wypocin. Pozdrawiam. 2 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi