Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

-Pawel-

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick: Pawell^^
Nick oskarżonego:  Бот Матеуш

@ botmatheyw - to chyba ten admin ruski nick ma jakis

IP/SID oskarżonego: nw
Data i czas zdarzenia:  14:57:49
Powód skargi: Bylismy na laserach z jb, przechodzilismy je, wszyscy zgineli na laserach wiec prowadzący powiedzial cos w stylu "jak wy tego nie przeszliscie przeciez te lasery są łatwe", no to ja odpisalem Żartobliwie ze to frajerzy, nikt nie widzial tego co napisalem bo nie żyli,wiec nikogo niie urazilem oprocz adma i jego kija w dupie xd nastepnie prowadzacy wpisal killa albo polecial w laserki i sie zabil, admin mnie kicknął, wszedłem na serwer napisalem do admina "lamo" znow mnie kicknął xD, a potem znow wszedlem napisalem, "zeby sie nie zesrał i nazwałem go frajerem", on mi dał bana na 3 h. Proszę o skrócenie czasu bana, powiedzenie adminowi zeby wyjął kija z dupy, no i wnioskuje o danie mu ostrzezenia bo nie zareagowal jak stracilem zyczenie  jak straznik poleciał w lasery, mogł  mu dac bana, dziekuje

Opis sytuacji:   Nie zasluzylem na tak dlugiego bana, Skarga bo mnie wkurzyl, a raczej jego kij w dupie:)
Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): 

Spoiler

Zrzut ekranu 1.png

Zrzut ekranu 2.png

Zrzut ekranu 3).png

Edytowane przez Pawell
  • Ha ha 2
  • Przykro mi 1
  • Zasłużony

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Skarga odrzucona.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

• Lubię to! 1
  • Skowron

Przepatrzyłem to zgłoszenie i powiem tak. Według mnie ban słuszny i odrzucam zgłoszenie. Natomiast ode mnie dostajesz punkt ostrzeżenia za niewłaściwy język w odwołaniu. Dodatkowo śmiem twierdzić że masz z tego dobrą zabawę. 

Robisz sobie żarty z porządnych ludzi, a ja nie zamierzam czytać takich wypocin. 

Pozdrawiam. 

• Lubię to! 2
  • Przykro mi 1

sygnatura Strefa.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]