Użytkownik KrimeCREW Opublikowano 15 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Twój nick na serwerze: KillerXC Nick admina banującego. Krixo Dostałeś bana, gaga czy muta?: Ban Czas oraz data bana: Perm Data: 06-29-20 09:21 Serwer na którym dostałeś bana: Strefa skilla Awp #2 u Trivora 91.224.117.207:27015 Opis sytuacji (prośimy o dłuższą wypowiedz): powód Bana "Reklamowanie serwerów innej sieci". Reklamowałem serwer na tym którym grałem, szukałem wam większej ilości osób z innych serwerów. Znam regulamin i nie reklamowałbym innej sieci na waszym serwerze. Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&page=44# Link do twojego profilu steam: https://strefaskilla.pl/profil/10363-krimecrew/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 15 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Oglądałem demko i wypowiem się trochę. Admin o nicku Krixo nie miał powodów do dawania Ci bana, ponieważ oglądałem demko z tej akcji niby "reklamowania innej sieci" i nie ma nic takiego co napisał admin w powodzi. Link do demka daje niżej. http://894.gotv.pro/srv64067/auto0-20200629-090117-142171527-awp_aurora-_PL_EU______ONLY_AWP__128tr________WS__KNIFE__GLOVES__STORE__StrefaSkilla.pl_1shot1kill.pl.dem.zip @ Krixo 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krixo Opublikowano 16 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Dostałeś bana za reklamacje innej sieci tzn. nie powiedziałeś jakiej tylko że idziesz na inny serwer i z tego co pamiętam to nie od nas ten serwer bo ip wysyłałeś ludziom na pw więc według mnie ban jest słuszny 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 16 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 43 minuty temu, Krixo napisał: Dostałeś bana za reklamacje innej sieci tzn. nie powiedziałeś jakiej tylko że idziesz na inny serwer i z tego co pamiętam to nie od nas ten serwer bo ip wysyłałeś ludziom na pw więc według mnie ban jest słuszny Nie powinieneś dawać perma za to tylko na tydzień, drugie to to że fajnie że nic nie masz w demku oglądałem całe i jakoś nie słusznie dostał bana. 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Legends Never Die PJETRAS Opublikowano 17 Lipca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 Ban bez większego sensu dodatkowo bez rozpisania ze stron ubt więc leci ub 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die DizZy Opublikowano 17 Lipca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 Po ponownym osobistym rozpatrzeniu demka oraz całego odwołania informuje iż ze względu na punkt 4.3 regulaminu sieci świadczący wyraźnie iż odwołanie od bana może zostać napisane maksymalnie do 48h cofam decyzję UBTeam oraz przywracam bana a odwołanie od niego zostaje odrzucone. Link do regulaminu (punkt 4.3): 1 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die DizZy Opublikowano 17 Lipca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz nieodbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi