Użytkownik KeveS Opublikowano 15 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 UBT 1.6 czy UBT GO: UBT CS:GO Nick: KeveS Imię: Krystian Wiek (dokłada data): 17 - 05.01.2003 SID: STEAM_0:0:142507165 Znajomość AMXX*(1-10): 8/10 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Myślę, że ok: 2-3h. Opisz siebie: Nazywam się Krystian. Mam 17 lat i mieszkam w Krakowie. Interesuję się sportem, a dokładniej piłką nożną. Lubię się rozwijać i poznawać nowe osoby. Potrafię dostosować się do każdej sytuacji. Kiedy zdarzy się, że ktoś ma jakiś problem albo kłopot zawsze staram się mu jak najlepiej pomóc. Jestem człowiekiem opanowanym, bezstronnym i szczerym. W wolnym czasie lubię grać w gry oraz słuchać muzyki. Jeśli otrzymałbym swoją szansę wykorzystałbym ją jak najlepiej. Dlaczego akurat Ty?: Ponieważ, jestem osobą doświadczoną, gdyż pełniłem już funkcje UBTeam dwukrotnie. W samej grze mam przegrane ponad 4700h. Potrafię odróżnić cheatera od normalnego gracza i znam się na rozpisce demek. Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: Tak, wielokrotnie miałem z tym styczność na poprzednich serwerowniach. Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Spore, 8.5/10. Kontakt: Forum/Steam/Discord/TS3/FB. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 15 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Na nie sorry +wiek -aktywność -pierwszy raz widzę Cię +/- podanie Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 16 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Na nie.. -Pierwszy raz cie widzę (Rejestracja 29 czerwiec) +wiek +doświadczenie Raczej cie nikt nie zna... posiedz z nami dłużej i udzielaj się na forum Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Łapa Opublikowano 17 Lipca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi