Użytkownik WujekSosna Opublikowano 15 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 UBT 1.6 czy UBT GO:UBT GO Nick:WujekSosna Imię:Mateusz Wiek (dokłada data):07.01.2000 SID:STEAM_0:0:461540531 Znajomość AMXX*(1-10): 1 - Wydaje mi się że nie będzie problemem wyuczenia się znajomości AMXX Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?:W zależnosci od pracy , ale minimum 5-6h dziennie , w weekendy (piątek sobota niedziela) nawet 10 Opisz siebie:Mam na imię Mateusz ,Aktualnie na liczniku 20 lat.Skończyłem szkołę gastronomiczną i interesuje się motoryzacją Dlaczego akurat Ty?: Jestem osobą która lubi uczyć się nowych rzeczy.Wydaje mi się że dodatkowa para rąk przyda się do pracy.Jeżeli mam problem z czymś analizuję sprawę kilka razy aż znajdę wyjście z sytuacji. Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?:Tak miałem oraz mam aktualnie styczność z SourceBans Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: mocne 7 Kontakt:Steam,Forum,Facebook. Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Łapa Opublikowano 17 Lipca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi