Użytkownik Mallowz Opublikowano 16 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Twój nick na serwerze: ケモノ Nick admina banującego: Wariat Dostałeś bana, gaga czy muta?: ban Czas oraz data bana: 07-16-20 01:35 Serwer na którym dostałeś bana: ONLY MIRAGE #4 Opis sytuacji (prośimy o dłuższą wypowiedz): Jakże znudzony po paru meczach w lola postanowiłem wrócić do cs'a. Wbiłem na serwer only mirage #4. Przez to, że grałem w lola to słabo też strzelałem, więc nie dostałem bana za aimhacka [*] tylko za gamesensa ='(. Jak to sie mówi do 3 razy sztuka może w przyszłości już nie dostane bana. Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:551038606&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199062342940 Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krixo Opublikowano 16 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 @ WARIAT1998 masz 48h na rospisanie demka. Odnośnik do komentarza
Użytkownik WARIAT1998 Opublikowano 16 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Witam przedstawiam timing z demka podejrzanych akcji które według mnie wykonałeś 16:03 wychyla przez smoke z konektora na mida daje tapa 21:17 wyczekuje na goscia z pałacu gdzie wie ze ma plecy (moim zdaniem dziwne ponieważ go nie słyszałeś) 23:02 kolejny raz wyczekuje tak jak byś o nim wiedział od 24:11 do 34:52 2 kille jungle dziwny pick od 27:19 do 27:29 ponownie pikujesz w dziwny sposob 28:45 do 29:05 pewny pik na rampe gdzie robisz fragi masz 0 poziom steam 43h w cs i tak strzelać? okey to może być konto smurf jestem tego świadom. i jeszcze jeden dziwny aspekt ponieważ często gęsto byłeś tam gdzie było najwięcej wrogów Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mallowz Opublikowano 16 Lipca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 (edytowane) 16:03 Wychylam przez smoka gdzie przedtem rzuciłem flasha, wychodze wcelowany na wyjście z zakrętu gdzie gracz wchodzi mi pod celownik. Flash jest na sytuacje gdzie osoba mogłabyć już być przy boxach albo na dole mida, żeby kupić mi czas po peeku na wyjście z mida. 21:17 Nie wiem skąd ta myśl, że go nie słyszałem skoro dopiero przy ostatniej kolumnie użył on shifta. Co z tego, że mam plecy jak stoje na takiej pozycji, gdzie nie można mnie zabić z rampy w sytuacji, gdzie teammate jest na CT dając mi info na radarze (za dużo razy sie już wywaliłem się przez to, że peekowałem rampe z tej pozycji bez kontroli pałaców. Odciąć też nie mogłem, ponieważ osoby na rampie insta by się we mnie wcelowały.) 23:02 Zwróć uwage na pozycje mojego teammate'a (korzystam z radaru...) albo by zabił, dał info albo i by się wywalił, nie miałem nic innego do patrzenia przy only B. 24:11 do 24:52 Co w tym dziwnego? chce wychylić na jungle gdzie po drodze Cię zauważam, więc cofam insta kasując potem twój teammate strzela ze scouta, więc szybko orientuje się i zaczynam tapować na jego re-peeka. 27:19 do 27:29 Bardzo dziwny. Peekuje pod schody wiedząc, że przeciwnik jest na standardzie (wpierw zabił mojego teammata potem szybko cofnął na standard gdzie moża było usłyszeć jego rotacje). Chcąc zrobić re-fraga peekuje na osobnika, który jest na standardzie, zauważam osobnika pod schodami, więc jednocześnie robię na niego flicka, przez to, że dostałem mleko nie wiedziałem czy go zabiłem, więc wróciłem do pałaców wyjmując smoka, żeby w razie czego móc wyjść jeszcze raz z tych pałaców i postarać się zrobić przewagę, ale szczęśliwie udało mi sie go zabić z tego względu nie rzucam tego smoka i szybko ruszam w strone CT peekując schody. 28:45 do 29:05 A jaki ma być peek? niepewny? w tamtym momencie miałem staty 29-2, gdzie 2 ostatnich graczy nie pokazywali swojego kunsztu i jeszcze do tego obaj mieli awp, więc ryzyko zgonu po takim peeku to 0% no chyba, że by nie użyli scopa to wtedy z 20% bo nie musieliby we mnie celować tylko liczyć na szczęście. I jeszcze jedno dałeś złe demko, ponieważ bana dostałem na następnej mapie gdzie jeszcze na początku 2nd mapy stwierdziłeś na voice chatcie, że jestem "czysty". Mam nosa do free fragów (Mój lisi instynkt =p) Pozdrawiam. Edytowane 16 Lipca 2020 przez Mallowz Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krixo Opublikowano 17 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi