Użytkownik kubinho Opublikowano 16 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Nick: kubinho Wiek: 19 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/kubinhoooo/ Link do gametracker'a: https://www.gametracker.com/player/kubinho/54.38.142.181:30035/ Ile godzin dziennie możesz poświęcić na pilnowaniu serwera: 1-2h, czasem więcej. Wiedza o SM [0/10]: 7-8 Konto ze statusem prime [Tak/Nie]: Tak Mikrofon [Tak/Nie]: Tak Kilka zdań o sobie: Mam na imię Kuba, mam 19 lat i od przyszłego roku szkolnego idę do 4kl. technikum elektrycznego. W wolnych chwilach lubię pooglądać sobie jakieś filmy lub seriale. Uwielbiam słuchać muzyki i strzelać z awupki. Poza tym nie mam żadnych innych ciekawych zainteresowań ;-pp Na serwerze jestem raczej cichy i spokojny, dosyć mało się odzywam co pewnie duża część z was zauważyła. Nie mam problemu z dogadywaniem się z innymi i jestem raczej bezkonfliktowy, miałem już admina na kilku serwerach i myślę, że radziłem sobie dobrze. Składam podanie bo nie zawsze na serwerze jest admin a wiadomo, że rąk do pomocy nigdy nie jest za mało. 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik mikey Opublikowano 16 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Hejka Kuba, + wiek + SM +/- GM + prime +/- czas Jestem za okresem próbnym. Pozdrawiam 1 Counter-strike_Global_Offensive_2023.08.04_-_15.14.59.03.DVR_Trim.mp4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik OliverTwist Opublikowano 16 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Joł Joł, +wiek +SM -GT - czas na serwerze + prime - mało słyszę cie udzielającego się na serwerze Masz plusik ode mnie za aktywność na forum, ale jestem na NIE, ewentualnie okres próbny Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 16 Lipca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Siemka, + wiek + sm + prime +/- gt - komunikacja na serwie Ładne podanko ale na razie jestem na NIE. Pozdro ! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rutek. Opublikowano 16 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Tak + Wiek + SM + Prime - GT + Nie toksyczny 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik D3$iK Opublikowano 19 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 Na razie na NIE Pozdrawiam Dr3SiK 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik D3$iK Opublikowano 19 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 28 Listopada 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi