Użytkownik Kvbusss Opublikowano 16 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Imię: Wiek (18.03.2003): Doświadczenie: znam komendy potrafię poslugwiac się wszystkim na serwerze byłem kiedyś adminem na jednym serwie ale upadł. Dlaczego chcesz zostać typerem?: chcę zostać typerem ponieważ chcę pomagać gracza pilnować porządku Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?: Zajmuje się skakanie na rowerze z górę że schodów itp interesuje się piłka koszykowa i piłka ręczna 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 16 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Na nie -konto zarejestrowane 10 min temu +wiek -daj się poznać +chęci 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 16 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Również na nie powody podane wyżej Odnośnik do komentarza
Gość Aguś Opublikowano 16 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Na nie ? - nie wiesz ile masz lat - konto dopiero co założone - podanie pisane na kolanie prawdopodobnie dla beki - ortografia i składnia - nikt cie tu chyba nie zna Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 16 Lipca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Przepraszam bardzo, ale czego Ty chcesz pilnować I pomagać graczom na serwerze? Typer to ranga forumowa zajmująca się typowaniem meczów, walk itp. Konto założone pod złożenie podania, nie spełniasz wymagań. Na nie. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MrVarnaz <3 Opublikowano 16 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Em no podanie trochę nie w temat rangi Tak jak to napisala @ Dershia typer jest to ranga zajmująca sie typowanie meczów z określonych sportów lub e-sportów. Jestem na Nie Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 16 Lipca 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Podania na admina znajdziesz troszkę niżej w działach serwerowych. Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 16 Lipca 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi