Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 17 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 Twój nick: Na serwerze Julka | Strefaskilla.pl Nick oskarżonego: Krixo Powód skargi: Olanie Bana/Ban dany bez powodu Opis sytuacji: Jako członek UBT powinien rozpatrzeć demko osoby banującej i sam podać powód bana. Oglądałem 4 razy demko i jakoś nie widze tego powodu co napisał w banie na serwerze. Ogólnie jak sam się znam na tym to rozpisanie demka jest w 48h ale czekając na użytkownika UBT to trochę słabo że olewa to. Data i godzina zdarzenia: Ban dany 29.06.2020 odwołanie składane Miejsce zdarzenia: Serwer AWP #2 Trivora oraz strefaskilla "Odwołanie się od bana" link niżej Dowody: Coś od siebie: Jako że nawet nie jestem członkiem UBT to po powrocie z Urlopu zabrałem się do oceniania demek i ogarniania sytuacji na serwerze, ale widać że nawet członek UBT mając wolny czas nie ogarnie tego a jest zobowiązany do tego. Świadek: KrimeCREW/KillerXC 3 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Legends Never Die PJETRAS Opublikowano 17 Lipca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 Co do skargi chciałbym aby się w niej wypowiedział @ Łapa czy też @ mayu gdyż @ Krixo to mój przyjaciel więc ciężko dać obiektywną opinie ale moim zdaniem nie zawinił sam @ Krixo lecz cały @ UBTeam CS:GO ponieważ @ Krixo powiedział jak to wygląda z jego perspektywy sam nie mógł więcej napisać. W dziale osobny człowiek z ubt powinien to rozpatrzeć. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krixo Opublikowano 17 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 Według mnie skarga jest nie słuszna tak jak to napisał @ PJETRAS i też nie chce zwalać winy na Ub lecz sam nic nie mogłem już napisać pod odwołaniem. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 17 Lipca 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 Pjetras odniósł się do jednego powodu skargi, a są dwa "Powód skargi: Olanie Bana/Ban dany bez powodu" Ban dany bez powodu" @ Krejzol Pisze, że obejrzał sam demko i nie widzi tej sytuacji o której wspomniał Krixo w tamtym odwołaniu, czyli uważa, że nadał bana bez powodu. Więc nie rozumiem czemu Krixo pisze, że skarga jest nie słuszna o,O Krixo w tamtym odwołaniu wypowiedział się bardziej jako "admin" czyli osoba banująca a nie UBT, jako ubt mógł jedynie bardziej rozjaśnić sytuacje podać jakiś czas z demka czy coś tego typu, ale nie miał jak bo zbanował kolesia za sytuacje, która wydarzyła się na pw.. nie podał dowodów typu ssy czy cokolwiek, żeby udowodnić, że ban był słuszny 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die DizZy Opublikowano 17 Lipca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 5 godzin temu, Krejzol napisał: Powód skargi: Olanie Bana/Ban dany bez powodu Nie ma czegoś takiego jak ban bez powodu każdy admin ma prawo do podjęcia decyzji czy dać komuś bana czy nie w przypadku bana który jest błędny od tego jest UBTeam żeby w takim przypadku dać UB. 2 sprawą jest to że śmieszne jest dla mnie że w przypadku takim jak ten osobą pełniąca funkcję zamiast zgłosić problem do administracji woli pisać skargę na innego admina do tego nie osobiście a za kolegę. Jeżeli chodzi o tego bana jak widać twojemu koledze nie śpieszyło się z tym podanie o UB jako że bana dostał miesiąc temu i nagle dopiero teraz postanowił sobie że jednak chce wrócić UBTeam ma 48h na rozwiązanie podania co za tym idzie od graczy oczekujemy że też zgłosi się w rozsądnym okresie od nadania tego bana. Totalnie nie widzę podstaw do skargi ponieważ na demku ewidentnie była sytuacja w której gracz który otrzymał bana informuje innych na serwerze iż idzie na inną sieć po czym inny gracz prosi go o IP i nagle z serwera znika kilka osób Co za tym idzie skarga nie ma najmniejszej podstaw więc osobiście ją odrzucam. 1 1 1 3 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die DizZy Opublikowano 17 Lipca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Skarga odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi