Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 17 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 UBT GO Nick: Na serwerze julka | StrefaSkilla.pl Imię: Ksawery Wiek (dokłada data): 17-10.02.2003 SID: STEAM_1:0:546097373 Znajomość AMXX*(1-10): 7/10 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 8h Opisz siebie: Informatyk/programista z zawodu. Miałem swoje serwery i kiedyś byłem UBT Dlaczego akurat Ty?: Patrzę na UBT to są mało aktywni i ode mnie jedna skarga już poleciała. Chciałbym się zająć tym i pomagać innym użytkownikom oraz Adminom Serwerów CS:GO Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: Tak Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Na dobrą, jestem Adminem na serwerze StrefaSkilla.pl Awp #2 Trivor Kontakt: Discord Krejzol#1329 Snap Ksawiiiii 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik largo:) Opublikowano 17 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 Zacznijmy od tego, że w środę złożyłeś podanie na admina ts3 i zostało odrzucone. A następne możesz składać po upływie tygodnia Do podania to tak: +wiek +8h możesz poświęcić na forum +chęci i miał już UBT Jestem za okresem próbnym jak przejdzie 1 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Łapa Opublikowano 17 Lipca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi