Użytkownik emi123xd Opublikowano 17 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 UBT 1.6 czy UBT GO: Nick: Imię:Olek Wiek (dokłada data):15 lat 07.01.2005. SID:STEAM_0:1:554673193 Znajomość AMXX*(1-10):9,5 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?:Ile chcecie Opisz siebie:Jestem olek mam 15 lat i szukam posady admina na serwerze strefaskill only mirage #2 Dlaczego akurat Ty?:chciałbym pozbyć się osób używających wspomagaczy i innych rzeczy ułatwiających grę oraz chciałbym zadbać o porządek na serwie wiem że widzicie mnie pierwszy raz ale naprawdę nie zawiodę Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?:tak Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?:10 Kontakt:mój steam Emilka|15 yo badz mój discord Fl3x#8164 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 17 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 - Brak nicku - dzienne godziny dokładnie podaj a nie jak ktoś chce - nie zaznaczyłeś czy Cs:go czy Cs 1.6 -/+ minimalny wiek Dla mnie jesteś taki nie za bardzo ogarnięty w tym temacie. 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 19 Lipca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 Chyba pomyliłeś działy Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 19 Lipca 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 Zły dział, ale widzę podanie już złożyłeś w odpowiednim dziale. 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 19 Lipca 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi