Użytkownik Szalom Opublikowano 18 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 1. Twój nick na serwerze: sᴢᴀʟᴏᴍ 2. Nick admina banującego: CONSOLE 3. Rodzaj kary: ban permamentny 4. Powód bana: [SourceSleuth] Duplicate account 5. Data oraz godzina zdarzenia: 07-18-20 21:52 6. Opis zdarzenia: Opisze krótko gram na serwerze od 5 dni dzisiejszego dnia napisałem do administratora slurp'a żeby mnie przeżucił na chwile na spectatora po czym wróciłem slurp mnie kickną z serwera żebym slota nie zajmował chciałem wrócić na serwer i wyświetliło mi sie że zostałem zbanowany na tym serwerze nie wiem z jakim cudem ale tak sie stało. 7. Link do bana : https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:552363527&advType=steamid&Submit Odnośnik do komentarza
Użytkownik Skordal Opublikowano 19 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi