Sponsor joolz. Opublikowano 19 Lipca 2020 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 Nick : joolz. Admin : d3f3nd3r Serwer: d2#2 Data: dzis Opis: udało mi sie w szwecji złapać pingu 55. Rozdalem 6hsow z usp w kilka sekund i po tej akcji wylapalem bana. A gram tu duzo czasu i rozumiem gdybym w Polsce gral na małym pingu ale nikt nie oglądał nawet. Jak robiłem 90 co mapę to bylo bez bana a teraz nagle cos po rundzie. Ja tak gram kolego, dobrze dla Was ze mam duży problem z pingiem:) Link: nie mogę wkleic. Robie to z telefonu bo na pc nie moge odwiedzić forum ze względu na szwedzki internet. Edit. https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=21508 Wycinek dam zdjecie bo nie mam jak skopiować z konsoli na telefonie [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Reason: 'Aimbot' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:3941337' [AMXBans] Your IP: '-' [AMXBans] =============================================== Czekam na szybkie ub poki mi w miarę net chodzi. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 19 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 Z tego co widzę, bana masz już zdjętego. Więc temat zamykam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 19 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi