Użytkownik zawa Opublikowano 19 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 Nick: Zawa Wiek: 16 Link do profilu: https://steamcommunity.com/id/zawaxd/ Link do gametracker'a: https://www.gametracker.com/player/zawa/54.38.142.181:30035/ Ile godzin dziennie możesz poświęcić na pilnowaniu serwera: Wiedza o SM [0/10]: 10 Konto ze statusem prime [Tak/Nie]: tak Mikrofon [Tak/Nie]: tak Kilka zdań o sobie: Nazywam się Kacper, Mieszkam w Gryficach ( woj. zachodnio-pomorskie), mam dosyć duże doświadczenie z adminem na serwerach, na aktualnym serwerze awp gram dziennie ok. 4-5 godzin, czasem nawet dłużej, myślę, że bym był dobrym adminem :) pozdrawiam 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 19 Lipca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 Uzupełnij tytuł podania o swoj nick! Siema, +/- wiek +/- gt - uzupełnij w podaniu czas jaki mozesz przeznaczyc na pilnowanie serwa + sm + prime - konto pod podanie Jestem na NIE. Takie sobie to podanko takie pisane na kolanie pozdro 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Płetwek Opublikowano 20 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Witaj zawo , + Wiek + SM + Prime / Mikrofon - Aktywność (nawet nie podałeś ile byś spędził czasu) - GT - 0 chęci podania coś o sobie, tak jak koleżka wyżej podanie "pisane na kolanie". Ogólnie to się zawiodłem tym co tutaj napisałeś. Jak już składasz podanie i to jest pierwszy twój post na serwerowni to daj się poznać i napisz coś o sobie. Aktywność u ciebie leży, w ciągu 30 dni grałeś praktycznie tylko przez 5 dni. Jestem niestety na NIE. Popraw swoją aktywność, napisz podanie z większą starannością. Złóż podanie za 2 tygodnie i razem zobaczymy czy coś się zmieni, a powinno jeśli ci zależy Pozdrawiam gorąco! 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik OliverTwist Opublikowano 20 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Joł Joł +/- wiek - GT - czas na serwerze (brak info) - konto pod podanie + SM + prime Mordo, jesteś bardzo toksyczny graczem, nie raz słyszalne na serwerze są twoje wyzwiska i przekleństwa rzucane na lewo i prawo. Konto założyłeś tylko po to by napisać podanie, które nawet nie jest dobrze napisane:// Postaraj się bardziej... Jestem na NIE Pozdrawiam 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik mikey Opublikowano 20 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Hejka, + wiek +/- GT + SM + prime - konto pod podanie - uzupełnij w podaniu czas jaki możesz przeznaczyć na pilnowanie serwera ( tak jak już kolega wspomniał ) - podanie napisane na kolanie Jestem na NIE. 1 Counter-strike_Global_Offensive_2023.08.04_-_15.14.59.03.DVR_Trim.mp4 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 21 Lipca 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 28 Listopada 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi