Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 20 Lipca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Małżeństwo po nocy w hotelu idzie zapłacić. Na rachunku widnieje kwota 3000 zł. Oburzona para chce pogadać z kierownikiem. -To luksusowy hotel. Posiada saunę, baseny, jacuzzi, kino i sale konferencyjną -Ale my z tego nie korzystaliśmy! -Ale to wszystko było do waszej dyspozycji! Facet daje mu 300 zł. -Ale tu jest 300 zł! Gdzie reszta? -2700 zł jest za przespanie się z moją żoną. -Co?? Ja z nią nie spałem! -Cóż... była do pana dyspozycji... Odnośnik do komentarza
Użytkownik KAJKO Opublikowano 20 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Jak nazywa się miarka do piasku? odp. Sandomierz XD Odnośnik do komentarza
Użytkownik KAJKO Opublikowano 20 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 3 minuty temu, mientkakoci napisał: Małżeństwo po nocy w hotelu idzie zapłacić. Na rachunku widnieje kwota 3000 zł. Oburzona para chce pogadać z kierownikiem. -To luksusowy hotel. Posiada saunę, baseny, jacuzzi, kino i sale konferencyjną -Ale my z tego nie korzystaliśmy! -Ale to wszystko było do waszej dyspozycji! Facet daje mu 300 zł. -Ale tu jest 300 zł! Gdzie reszta? -2700 zł jest za przespanie się z moją żoną. -Co?? Ja z nią nie spałem! -Cóż... była do pana dyspozycji... ahahahahahahhaha to jest z tych animacji polish sausage Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 21 Lipca 2020 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi