Użytkowniczka Klaudiaa Opublikowano 21 Lipca 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Nick: Płetewek Piękna Pani Wiek: 19 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/123hlxdsa/ Link do gametracker'a: https://www.gametracker.com/player/Płetewek Piękna Pani/54.38.142.181:30035/ Ile godzin dziennie możesz poświęcić na pilnowaniu serwera: 3-5h dziennie Wiedza o SM [0/10]: 7/10 Konto ze statusem prime [Tak/Nie]: TAK Mikrofon [Tak/Nie]: TAK Kilka zdań o sobie: Jestem Klaudia. Pochodzę ze stolicy Karkonoszy, obecnie kończę liceum ogólnokształcące. Jestem rozpoznawalna pośród graczy jak i administracji. Byłam już wcześniej adminem na tym serwerze. Z zainteresowaniami tak mało ciekawie jest u mnie bo mało ich posiadam ale jakieś się tam znajdą. Jeśli tylko ktoś by chciał się czegoś więcej o mnie dowiedzieć to zapraszam serdecznie. 5 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Płetwek Opublikowano 21 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Witaj, + Wiek + Mikro / Prime + Znana przez dużą ilość osób na serwerze + SM + GT Jestem tym bardziej, na TAK . Poprawiłaś GT i mam nadzieję, że tak zostanie Pozdro! 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 21 Lipca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Siema! + wiek + gt + czas + sm + prime + mikro No chyba jestem na TAK. Ładne podanko KOLOROWE 3 Odnośnik do komentarza
Premium Jupikk Opublikowano 21 Lipca 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Jestem na tak +Gt +wiek +Sm + prime + Byla już adminką na tym serwerze 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik OliverTwist Opublikowano 21 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Joł Joł +wiek +doświadczenie +SM +GT +prime No co by dużo gadać, wszystko jest na jak największy plus Jestem na TAK Pozdrawiam 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rutek. Opublikowano 21 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Tak + Doświadczenie + Wiek + SM + Prime 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 24 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Jestem na TAK +wiek +SM +mikro +prime +kolorowe podanko Ładne podanie i spoko dziewczyna która dużo spędza czasu na serwerach. Moim zdaniem nic dodać nic ująć i jestem na tym żeby została adminem na AWP#1. Pozdrawiam 3 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik mikey Opublikowano 24 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Siemankoo +wiek +SM +GT +prime + czas Jestem na TAK, kolorowo fajno c: 1 1 Counter-strike_Global_Offensive_2023.08.04_-_15.14.59.03.DVR_Trim.mp4 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 24 Lipca 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 @ D3$iK ?? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik dino Opublikowano 24 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Klaudina, +wiek +doświadczenie +kultura +gt +sm +prime +mikro +estetyka podania Oczywiście jestem na TAK. Wracaj do nas 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik D3$iK Opublikowano 24 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 2 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik D3$iK Opublikowano 27 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 28 Listopada 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi