Street Strefa Family JBoy Opublikowano 21 Lipca 2020 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 1. Imię: Arkadiusz (choć wolę po prostu Arek ) 2. Wiek: 21 3. Kontakt: GG 32297991 / TELEGRAM / WHATSAPP 4. Twój nick na serwerze: PUB7O 5. Ile czasu spędzasz na TS3: Codziennie po pracy, czasami przed jak wstanę w sumie + weekendy 6. Twoje doświadczenie z TS3: Miałem swój serwer TS3 (40 slotów) który stał mi praktycznie 2 lata dla moich koleżków z okolicy. Kilka dni temu zrezygnowałem z niego i postanowiłem po prostu się gdzieś przyłączyć. Znudziła mnie już zabawa w ładowanie samemu pieniędzy co miesiąc za serwer + co rok opłata domeny Ewentualnie jestem chętny na współpracę i wkład w rozwój Strefy, nawet jeżeli mówimy tu o pieniądzach. Team-Speaka z poziomu botów nie miałem przyjemności obsługiwać, lecz z poziomu samej aplikacji tworzenie rang, sprawdzanie czy permisje się nie gryzą lub nawet wizualne poprawki nie są mi obce w wykonaniu. 7. Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem: Jak wspomniałem wyżej - zrezygnowałem już z opłat za swój serwer. Biorąc pod uwagę to, że grając w cokolwiek większy fun przynosi zabawa z komunikacją - trzeba się gdzieś zatrzymać. Na swoim serwerze już nie posiedzę a i też nie mam za bardzo co zrobić z chłopakami od siebie. Normalni koleżcy w moim wieku, z mojego miasta, razem gramy i tak samo oni jak ja spędzając czas w domu zawsze siedzimy na team-speak'u. Również niedawno przyłączyłem do sieci z serwerem GunGame więc miło by było gdybym mógł się jeszcze dodatkowo wykazać na serwerze głosowym na którym będę spędzał zapewne też sporo czasu. 1 PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 22 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Można dać okres próbny +wiek +doświadczenie, serwer jego stoi elegancko i rozkręcony nawet to zaufanie jest -staż 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rambus Opublikowano 22 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Na tak! + Wiek + Doświadczenie + Ogarnięty i kuturalny 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ApsIk Opublikowano 23 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 Na tak! +aktywność +wiek +staż z ts3 +ma admina na cs.1.6 +koxik jebany 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MjerNy Opublikowano 23 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 Na tak! +aktywność +wiek +staż z ts3 +ma admina na cs.1.6 +Doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 26 Lipca 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Alvaro Rico Polo Opublikowano 22 Czerwca 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi