Użytkownik DaszQ Opublikowano 22 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 1. Imię: Daniel 2. Wiek: 23 3. Kontakt: TS, Forum, ewentualnie numer tel. na pw. 4. Twój nick na serwerze: Dachu 5. Ile czasu spędzasz na TS3: Przynajmniej kilka godzin dziennie zdarza sie ze po 10h. 6. Twoje doświadczenie z TS3: Miałem swoje serwery i pełniłem funkcje administratora na kilku sieciach. 7. Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem: Zauważyłem, że powstał nowy teamspeak, dlatego chciałbym pomóc z moim doświdczeniem które posiadam. Jako, że jest to nowy serwer to większość z użytkowników może mnie nie kojarzyć, ale udowodnie że jestem osobą na właściwym miejscu. Ponadto jestem osobą bezkonfliktową, komunikatywną i bardzo pomocną, cechy charakteru które z pewnością przydadzą się na owej posadzie. 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 22 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Na nie -nikt nie zna Cie +wiek -staż 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik botmatheyw Opublikowano 22 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Na tak +Wiek +Doświadczenie +Ogarnięty chłop z kulturą na wysokim poziomie Staż nabije z czasem ponieważ aktualnie TS jest świeży. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ver;p Opublikowano 22 Lipca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Zacznijmy od tego, że Daniela znam już kupę lat, dlatego też mogę o nim dużo powiedzieć. Daniel jest osobą opanowaną, z kulturą na wysokim poziomie, jest człowiekiem inteligentnym dlatego sprosta każdemu zadaniu jakie się mu powierzy. Jak sam wspomniał jest osobą komunikatywną i bezkonfliktową, potrafi rozwiązywać spory w dosłownie chwilę, a mogę zaręczyć, że podczas naszych gier jest ich bardzo dużo. Krótko mówiąc właściwa osoba na właściwym miejscu, nic tylko brać. Podsumowując jestem na tak. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Sceptyk Opublikowano 22 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Jak najbardziej Tak. +Wiek +Posiadał swoje własne serwery, które prowadził na wysokim poziomie, więc doświadczenie jak najbardziej na plus. +Kulturalny jak i zarówno pomocny człowiek, gdy czegoś nie wiedziałem, chętnie przychodził z pomocą. +Bezkonfliktowy, za każdym razem, gdy była jakaś sprzeczka na Teamspeak'u między naszą grupą, Daszek rozwiązywał nasze spory w krótkim czasie. +/- Staż, wiadomo serwer dopiero co powstał, a że przesiaduje z nim na Teamspeak'u już pól roku i wiem ile ten człowiek jest w stanie godzin przesiedzieć, nabicie stażu nie będzie dla niego problemem. 1 Odnośnik do komentarza
cannabis 0101 Opublikowano 23 Lipca 2020 cannabis Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 Jestem na TAK Bezkonfliktowy często online doświadczenie Bierzcie póki chce pomóc 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hasa Opublikowano 23 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 Oczywiście że TAK +Spędza dużo czasu na ts'ie +Doświadczenie +Wiek +Bezkonfliktowy a Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 26 Lipca 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Sponsor Alvaro Rico Polo Opublikowano 22 Czerwca 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi