Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Wyłączenie autorespawn ?

RUSSIA

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Jest wgl szansa na wyłączenie autorespawn? 

Nie wiem jak innym ale mi zawsze bardziej siadał rundowy Surf. 

Bardzo duza zmiana ale może warta przemyślenia ? 

Co o tym sądzicie ? (Może jestem jedyną osobą xd ) 

Albo chociaż zrobić tak. 

Że jest votemap 

1. "mapka z auto respawnem"

2."mapka bez auto respawnu" 

Jest to wgl wykonalne ? 

Nie ma raczej już surfa bez autorespawn w PL a chętnie bym pograł :D

Liczę się z tym że to raczej nie przejdzie ale warto chociaż coś o tym wspomnieć .

pododawac jakieś zakłady o np. expa jak by został 1 vs 1 . 

Kilka pomysłów jak to usprawnić bym miał :D

Rundy oczywiście jakieś racjonalne porobić itp. 

Z 5 lat temu serwer pękał od ludzi jak było tak xd ale czasy się trochę zmieniły i wiem że dużo początkujących jest co się chcą pouczyć a ciągle spadanie do jaila nie jest dla nich chyba zbyt przyjemne no ale każdy kiedyś zaczynał xd 

• Użytkownik∙

Moim zdaniem +/- nie dodawałbym tam raczej systemu rundowego gdyż to serwer z klasami i gdy wbijesz na serwer od zera to łatwiej ci będzie expić, lecz vote przed mapą myślę, że byłoby git. Zakłady, w sumie fajna rzecz zawsze urozmaica rozgrywkę. Z 5 lat temu to nie każdy był przekonany do nowej wersji cs'a co skutkowało większa ilością graczy na serwerach.

Czekam na opinie innych.

• Lubię to! 1
  • Skowron

@ Admin CS 1.6 SURF jakie macie zdanie na ten temat?

sygnatura Strefa.jpg

• Użytkownik

Co do tego vote to tak jak paradise mam takie nautralne zdanie na ten temat.  Ja bym tylko tak czysto teoretycznie podrzucił propozycję na zmianę CAŁEGO konceptu  serwera, ZAŁÓŻMY przeobrazić ten serwer w typowego surfa z levelami gdzie bronie na określonym poziomie  zwiększają nieco obrażenia, skoro podział na rundy to najlepiej wgrać więcej mapek, dodać klatki  i wywalić klasy co też wiąże się z natłokiem pracy, o ile w ogóle jest to możliwe ale to już zależy od samego właściciela bo to on miał cały zamysł jak ma wyglądać serwer, może jest na tyle otwarty, że chociaż wziąłby taki pomysł w dalszej/bliższej przyszłości :D  pod uwagę, bo  to jak taki przerobiony serwer się przyjmie to już inna kwestia. Jest grono, które może przestać grać a będzie takie co będzię  wniebowzięte i liczba graczy zwiększy się dwukrotnie. Sam grałem kupe czasu na takim serwerze i świetnie się bawiłem. Pzdr

• Lubię to! 1

ezgif.com-resize.gif

• Użytkownik

Jak by to tylko i wyłącznie ode mnie zależało to bym wywalił klasy, 

DMG broni z lvl fajna sprawa . 

Fajna jest też sprawa ze skinami ale to wiadomo dużo zachodu z tym itp. 

Np. dropi się klucze za questy albo kille i otwierasz nimi skrzynki z których wypadają skiny do broni. Gracze nie raz pisali o skinach żeby dodać :D ale to już sprawa na inny temat 

Generalnie chodzi o to że autorespawn jest trochę monotonny . Nie ma tego czego że jak zginiesz to musisz jednak czekać trochę czasu. Ludzie na "Pałe" wskakują do klatki jeśli jest na mapie tylko po to żeby mieć dużo killi. Itp

• Użytkownik

A ja to sądzę że autorespawn musi być bo nikt w tych czasach nie będzie czekał aż wszyscy się wytłuką na mapie zwłaszcza jak zostaje 2 graczy i latają i się gonią moim zdaniem pomysł ciulowy. Co do pomysłu kociołka jestem bardziej przechylny można by spróbować. Aha i co do resoawnu jeszcze się odniosę że liczba graczy spadnie momentalnie i jestem o tym przekonany bo w csie nie ma już starych wyjadaczy. 

• Lubię to! 1
  • Użytkownik
14 godzin temu, MATE napisał:

Nie zgodzę się z tym ze było by mniej graczy, Samemu zabicie całego przeciwnego teamu to nie więcej niż 2/3minuty. Po za tym byłby jail. (sory za odpowiedź wcytacie, Coś mi się zbugowało)

• Właściciel
Właściciel

Nie ma szans.

Co do skinów może wgram system zdobywania skinów z dusta mojego.

• Lubię to! 1
  • Przykro mi 1
  • Właściciel
Właściciel

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Propozycja odrzucona.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]