Użytkownik∙ -.-Paradise-.- Opublikowano 22 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 1. Nick: [-HsY-] -.-Paradise-.- 2. Wiek: 15 w tym roku 16. 5. Twoja znajomość zadań strażnika: 7.3/10 6. Doświadczenie: Admin na jednym serwerze dd2. 7. Coś o sobie: Mam na imię Franek, interesuję się piłką nożną, ogólnie sport to moja działka 8. Zapoznałeś się z regulamiem? (Regulamin): Tak 9. Mikrofon (Obowiązkowy): Oczywiście 10. Składka (Obowiązkowa - 11zl sms/msc): Raczej tak. Odnośnik do komentarza
Użytkownik xor Opublikowano 22 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 na tak znajomosc straznika na 7.3 + gra w piłe + składka no niestety na - (powinienes na moje oszczedzac, a nie wydawac prawo lewo) no i ktos musi godnie zastepowac najlepszego admina na wakacjach Odnośnik do komentarza
Zasłużony ver;p Opublikowano 23 Lipca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 Zapraszam do szybkiej rekrutacji. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ver;p Opublikowano 23 Lipca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi