Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 23 Lipca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 Co jeśli superman to tak naprawdę kobieta, w stroju mężczyzny? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 23 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 Jak kobieta to dla mnie dobrze, może być bardzo piękną kobitką 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 23 Lipca 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 Na pewno tak jest! To faceci są uważani za bohaterów i ogólnie silnych noo i kobita bała się hejtu i stulejarzy dla tego przebierała się za faceta 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka C'est La Vie Opublikowano 23 Lipca 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 Jakby się ruskie dowiedziały, że jest kobietą, to by jej piosenki śpiewali i w ogóle Stuleja ALERT. Wiadomo, że facet nie miałby tyle odwagi, by walczyć ze złem. Oni walkę z niską gorączką przegrywają. 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony seyn. Opublikowano 24 Lipca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 No niby co jak, supermen to kobieta ale no tak być nie może bo wtedy całe dzieciństwo żyłem w błędzie i myślałem w sumie do tej pory że "supermen" to po polsku super mężczyzna, ale co jeśli język angielski i tłumaczenie kłamie ? a co jeśli jednak nie kłamie a w Marvelu ebneli literufkę ? tyle pytań a odpowiedź jedna w którą każdy pewnie wierzy, nazwa super men to super men a nie super women, chyba że jest zmiennokształtny/a to wtedy musk rozebany 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hermi Opublikowano 24 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 niemożliwe gdyby byl kobieta musialby caly czas w kuchni siedziec gdzie tu czas na ratowanie swiata 1 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 24 Lipca 2020 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi