Użytkownik PiotrulloDD Opublikowano 23 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 1. Imię: Piotrek 2. Wiek: 15 3. Kontakt: Discord,TeamSpeak 3, 4. Twój nick na serwerze: PiotrulloDD 5. Ile czasu spędzasz na TS3: 4 do 5 godzin czasami nawet do 9 godzin 6. Twoje doświadczenie z TS3: Pełniłem funkcję administratora a również moderatora na serwerach TeamSpeak 3. 7. Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem: Bo jestem sprawiedliwy słusznie rozpoznaje sprawę gdy taka się przydarzy jestem miły i kulturalny nie zdarza mi się często wyjść spod kontroli myślę że jeżeli otrzymał bym takową funkcję to pełnił bym ją bardzo dobrze. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 23 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 Nowe konto na forum - wiek minimum 16 - nikt cię nie zna na forum oraz ts3 + doświadczenie Dzisiaj wbiłeś dopiero na ts3 oraz sam cię zaczepiłem żebyś się zarejestrował. #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 23 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 Na nie -wiek -aktywność -podanie Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 26 Lipca 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Sponsor Alvaro Rico Polo Opublikowano 22 Czerwca 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi