Smerfetka Posted August 25, 2018 Share Posted August 25, 2018 Imię: Alan Wiek: 15 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?:Ponieważ dogadałem się z kolegą i potrzrebuje opiekuna i widzę ,że go szukacie i chciałbym pomóc w pilnowaniu serwera. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem:COD 501 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?:Tak ,oczywiście Znajomość amxx i panelu (0-10):6-7 Wsparcie finansowe (TAK/NIE):Jak będę miał $ to tak Coś o sobie:Mam na imię Alan zajmuję się obecnie robieniem mojego TSA i pilnowaniu 1 serwera.Lubię grać w piłkę i CS'A oraz oglądać filmy. Link to comment
Użytkownik Daj_browarka Posted August 25, 2018 Użytkownik Share Posted August 25, 2018 Ja bym dał sznasnę +/- wiek +doświadczenie +widać że ogarnia jak na 15lat Link to comment
AdeK Posted August 26, 2018 Share Posted August 26, 2018 Jestem na NIE! - Wiek - Staż - Konto pod podanie. Link to comment
elko Posted August 26, 2018 Share Posted August 26, 2018 Nie: Nie bede pisal o wieku, bo jestem w tym samym. -Konto pod podanie, -Staż, -Podanie pisane na kolanie. Link to comment
Użytkownik Jaracz Posted August 26, 2018 Użytkownik Share Posted August 26, 2018 (edited) Jestem na NIE! - Wiek - Staż -Nawet nie grałeś na serwerze Pograj , posiedź na forum i na serwerze to coś może z tego będzie. => PODANIE ODRZUCONE<= Edited August 26, 2018 by Jaracz 1 Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted August 28, 2018 Zasłużony Share Posted August 28, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts