Użytkownik Marszoł Opublikowano 24 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 1. Nick: Marszoł 2. Wiek:14 3. Link do banid: https://banid.pl/sprawdz?sid=0:1:427418876 4. Link do GameTracker Kliknij: https://www.gametracker.com/player/Marszoł/54.38.135.53:27015/ 5. Twoja znajomość zadań strażnika: 6-7/10 6. Doświadczenie:Byłem na jednym serwerze strażnikiem ale już trochę się zapomniało ale myślę że sobie poradzę. 7. Coś o sobie:Cześć!!Jestem Kacper mam 14 lat.Mieszkam w Małopolsce interesuję się grami komputerowymi oraz piłką ręczną.Trenuję już ten sport około 6 lat. 8. Dlaczego Ty:Jestem aktywnym graczem oraz sprawiedliwym.Chętnie pomagam innym graczom. W razie jakiś konfliktów staram się sprawę wyjaśnić jasno. 9. Mikrofon (Obowiązkowy): Tak posiadam. 10. Składka za strażnika (Tak/Nie):Tak. Odnośnik do komentarza
Gość Aguś Opublikowano 24 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Jestem na Nie - zamiast karniaków same kille w głowe - nie dajesz sie ludziom poprawić tylko od razu zgon (sytuacja ktora spotkała mnie, zabiłeś ludzi którzy stali po mojej lewej i prawej stronie więc wyszło że prezent pojawił się we mnie( ), ja chcąc czy nie chcąc idąc na marker podnosze prezent, z ktorego wypada mi pusta broń, ale zamiast kazać wyrzucić od razu zabijasz - wynikają z tego róznego rodzaju spiny, który ty nie widzisz bo piszą je osoby ktore nie żyją - więc podczas twojego prowadzenia na runde jest pare konfliktów których nie jesteś w stanie rozwiązać bo nie widzisz co piszemy) + aktywność + składka - wiek Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 24 Lipca 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Jestem za okresem próbnym. +Doświadczenie. +Steam. +Składka. -/+ Wiek. +Często widzę Cię w CT. +Dobre GT. +Kultura. Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 24 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Póki co, na Okres próbny. - Karniakujesz tylko w głowę - Masz dopiero przegrane 1k minut, grasz z nami 3 dni, w czym 2 dzień stoi pusty [0 minut] co widząc na GT. + Składka + Mikrofon + Jesteś prawie ciągle w ct, ogarniasz. I to jest wielkim plusem. naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik B0TTER Opublikowano 24 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Jestem za okresem próbnym. Widze go codziennie, jest chetny do gry w ct. Minusem sa kille zamiast karniakow ale mysle zse to ogarniesz Odnośnik do komentarza
Zasłużony ver;p Opublikowano 24 Lipca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Zawsze byłem i jestem tego zdania, że każdemu należy się szansa, dlatego Ty też dostaniesz swoją, będzie to okres próbny dwóch tygodni. Zgłoś się do Trivora w celu odebrania uprawnień na serwerze, następnie napisz w odpowiednim dziale po rangę na forum, witam na pokładzie 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ver;p Opublikowano 24 Lipca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi