Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Pod Ostrzałem #43 Kaarcia

Dusia

Rekomendowane odpowiedzi

• Junior Admin
Junior Admin

image.png

Witam w kolejnej serii pt. "Pod Ostrzałem".

Dziś na naszym celowniku znalazła się nasza redaktora @ Kaarcia

Zapytałam kilka osób co o niej sądzą i oto ich opinie ----->

rOLY6gi.gifrOLY6gi.gifrOLY6gi.gif   

Anonim Użytkownika nr. 1: ---> Z tego co często widzę to stara się aby redakcja tętniła życiem i według mnie bardzo dobrze jej to wychodzi. Nie miałem okazji z Nią popisać na czacie, bądź gdzie indziej, ale wydaje się być w porządku. Mam nadzieję, że będzie nadal wykonywała swoją "robotę" tak jak to robiła dotychczas, bo dobrze jej to wychodzi i trzymam kciuki :P  

No i mam nadzieje, że będzie częściej odwiedzać SB, bym mógł ją poznać :D 

Anonim Użytkownika nr. 2: ---> Nie znam Karci zbyt dobrze, jedynie kojarzę ją z StrefoBoxa. Patrząc jedynie na jej wpisy na SB i posty w redakcji, mam wrażenie, iż ma ostry, zadziorny charakterek  ;p 

Anonim Użytkownika nr. 3: ---> Karcia, no na tyle ile ją poznałem to wydaję mi się że jest osobą z dużym dystansem do siebie, fajnym poczuciem humoru, ogólnie można z nią pogadać poważniej, jak i się pośmiać. No prócz tego bardzo ją lubię z tej racji że ma "mokro" gdy patrzy na moje foty hiihii :D 

Anonim Użytkownika nr. 4: --->Ta osoba jest bardzo zaangażowana w swoją pracę na forum w funkcji redaktor. Jest miła, fajna, uczciwa. Wykonuje wszystkie zadania w 100% i nigdy ich nie olewa. Z fartem  :) 

Anonim Użytkownika nr. 5: ---> Nie znam jej za dobrze, ale wydaje się być ogarniętą osobą w tym co robi, sądzę iż jest miła oraz pomocna.

Anonim Użytkownika nr. 6: ---> Milusia, pracowita, dobra z niej redaktorka, śmieszek taki troche, z tego co widać  alkus bo by każdemu drinki proponowala! XD 

Anonim Użytkownika nr. 7: --->  @ Kaarcia Spoko osóbka, miła i zabawna. Często można z nią się pośmiać i pożartować na Chatbox'ie. Z tego co się dowiedziałem z "tajemniczych zagranicznych źródeł" to ponoć dobre drinki robi więc, polecam sprawdzić czy źródełko się nie myliło. A tak to to sympatyczna kobitka i działa siebie jak ma czas w redakcji :toy:

Anonim Użytkownika nr. 8: ---> Zbytnio jeszcze jej nie znam, ale wydaje się bardzo pozytywna, miła osóbka, straszny z niej pracuś, widać, ze wkłada serducho w to co robi. Z drugiej strony jest Miła, bardzo pomocna i ambitna osoba, pełna pomysłów i zapału do pracy. Myślę że jest osobą dobrze zorganizowaną i kompetentną w tym przypadku na "stanowisku" redaktora. Cóż tu dużo mówić, można pogratulować tego zapału i  systematyczności, bo jak widać ciągle działa na forum, czy to w działach redaktora, czy nawet jako moderator. Oby tak dalej, pozdrawiam serdecznie. :) 

Anonim Użytkownika nr. 9: ---> Miła, sympatyczna redaktorka która zawsze podzieli się niecodziennym świętem :D Pozdrawiam cieplutko <3 

Anonim Użytkownika nr. 10: ---> Myślę, że jest dobrą osobą do rozmowy, można z nią pogadać na różne tematy, bardzo pomysłowa z niej osoba i polubiłem ją przez ten czas na forum.

Anonim Użytkownika nr. 11: ---> Osobiście jej aż tak dobrze nie znam, wiem że podobno jest/była barmanka oraz baristą. A czy robi dobrą kawę? myślę, że mógłbym się o to kłócić.  :kekw:

Czasami potrafi być miła jak coś chce, a jak nie ma swojego dnia to bez kija nie wolno podchodzić. 

Ogólnie to pozytywna, fajna stara dupa, szkoda ze zajęta - żartuje, współczuje dla jej chłopaka/narzeczonego.  :kekw:

Anonim Użytkownika nr. 12: --->  Cicha woda, niby grzeczna miła, ale jak się odpali to potrafi dogadać :x kto by się tego po niej spodziewał, a po za tym wydaję się kobietą z zadziornym charakterem, która rozdaje karty :D 

Anonim Użytkownika nr. 13: ---> Kaarcia dziewczyna z zapałem, która wykonuje dobrze swoje obowiązki jako redaktor i mogłaby startować na coś więcej.

Anonim Użytkownika nr. 14: ---> Ogółem spoko redaktorka. Kiedyś miałem przyjemność udzielić jej wywiadu i muszę przyznać się że ona się bardzo się stara, jeśli nie czytaliście jej pierwszego wywiadu to odsyłam tutaj https://strefaskilla.pl/temat/20227-27-wywiad-z-koteł/

Chciałbym pozdrowić cała tam redakcję ?

rOLY6gi.gifrOLY6gi.gifrOLY6gi.gif

• Lubię to! 1
  • Super 2

heh1111.png

• Użytkowniczka

Opinie bardzo ciekawe <3 Działam jako moderator? :D Ciekawe kto tak wypalił :D

• Super 1
  • Ha ha 2
  • Zasłużony

Kaarcia gratuluję moderatora haha

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Moderator no no no

• Lubię to! 1

Kto wie może będziesz w przyszłośći moderatorem. :D Trzymam kciuki :D

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Szybki awansik tak o 

• Lubię to! 1

432.gif

• Użytkownik∙

też chce moda es

• Lubię to! 1
  • Dusia przestał(a) promować temat
  • Junior Admin
Junior Admin

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Temat został zamknięty przez administrację.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

heh1111.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]