Junior Admin Dusia Opublikowano 24 Lipca 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Witam w kolejnej serii pt. "Pod Ostrzałem". Dziś na naszym celowniku znalazła się nasza redaktora @ Kaarcia Zapytałam kilka osób co o niej sądzą i oto ich opinie -----> Anonim Użytkownika nr. 1: ---> Z tego co często widzę to stara się aby redakcja tętniła życiem i według mnie bardzo dobrze jej to wychodzi. Nie miałem okazji z Nią popisać na czacie, bądź gdzie indziej, ale wydaje się być w porządku. Mam nadzieję, że będzie nadal wykonywała swoją "robotę" tak jak to robiła dotychczas, bo dobrze jej to wychodzi i trzymam kciuki No i mam nadzieje, że będzie częściej odwiedzać SB, bym mógł ją poznać Anonim Użytkownika nr. 2: ---> Nie znam Karci zbyt dobrze, jedynie kojarzę ją z StrefoBoxa. Patrząc jedynie na jej wpisy na SB i posty w redakcji, mam wrażenie, iż ma ostry, zadziorny charakterek Anonim Użytkownika nr. 3: ---> Karcia, no na tyle ile ją poznałem to wydaję mi się że jest osobą z dużym dystansem do siebie, fajnym poczuciem humoru, ogólnie można z nią pogadać poważniej, jak i się pośmiać. No prócz tego bardzo ją lubię z tej racji że ma "mokro" gdy patrzy na moje foty hiihii Anonim Użytkownika nr. 4: --->Ta osoba jest bardzo zaangażowana w swoją pracę na forum w funkcji redaktor. Jest miła, fajna, uczciwa. Wykonuje wszystkie zadania w 100% i nigdy ich nie olewa. Z fartem Anonim Użytkownika nr. 5: ---> Nie znam jej za dobrze, ale wydaje się być ogarniętą osobą w tym co robi, sądzę iż jest miła oraz pomocna. Anonim Użytkownika nr. 6: ---> Milusia, pracowita, dobra z niej redaktorka, śmieszek taki troche, z tego co widać alkus bo by każdemu drinki proponowala! XD Anonim Użytkownika nr. 7: ---> @ Kaarcia Spoko osóbka, miła i zabawna. Często można z nią się pośmiać i pożartować na Chatbox'ie. Z tego co się dowiedziałem z "tajemniczych zagranicznych źródeł" to ponoć dobre drinki robi więc, polecam sprawdzić czy źródełko się nie myliło. A tak to to sympatyczna kobitka i działa siebie jak ma czas w redakcji Anonim Użytkownika nr. 8: ---> Zbytnio jeszcze jej nie znam, ale wydaje się bardzo pozytywna, miła osóbka, straszny z niej pracuś, widać, ze wkłada serducho w to co robi. Z drugiej strony jest Miła, bardzo pomocna i ambitna osoba, pełna pomysłów i zapału do pracy. Myślę że jest osobą dobrze zorganizowaną i kompetentną w tym przypadku na "stanowisku" redaktora. Cóż tu dużo mówić, można pogratulować tego zapału i systematyczności, bo jak widać ciągle działa na forum, czy to w działach redaktora, czy nawet jako moderator. Oby tak dalej, pozdrawiam serdecznie. Anonim Użytkownika nr. 9: ---> Miła, sympatyczna redaktorka która zawsze podzieli się niecodziennym świętem Pozdrawiam cieplutko Anonim Użytkownika nr. 10: ---> Myślę, że jest dobrą osobą do rozmowy, można z nią pogadać na różne tematy, bardzo pomysłowa z niej osoba i polubiłem ją przez ten czas na forum. Anonim Użytkownika nr. 11: ---> Osobiście jej aż tak dobrze nie znam, wiem że podobno jest/była barmanka oraz baristą. A czy robi dobrą kawę? myślę, że mógłbym się o to kłócić. Czasami potrafi być miła jak coś chce, a jak nie ma swojego dnia to bez kija nie wolno podchodzić. Ogólnie to pozytywna, fajna stara dupa, szkoda ze zajęta - żartuje, współczuje dla jej chłopaka/narzeczonego. Anonim Użytkownika nr. 12: ---> Cicha woda, niby grzeczna miła, ale jak się odpali to potrafi dogadać :x kto by się tego po niej spodziewał, a po za tym wydaję się kobietą z zadziornym charakterem, która rozdaje karty Anonim Użytkownika nr. 13: ---> Kaarcia dziewczyna z zapałem, która wykonuje dobrze swoje obowiązki jako redaktor i mogłaby startować na coś więcej. Anonim Użytkownika nr. 14: ---> Ogółem spoko redaktorka. Kiedyś miałem przyjemność udzielić jej wywiadu i muszę przyznać się że ona się bardzo się stara, jeśli nie czytaliście jej pierwszego wywiadu to odsyłam tutaj https://strefaskilla.pl/temat/20227-27-wywiad-z-koteł/ Chciałbym pozdrowić cała tam redakcję ? 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Kaarcia Opublikowano 24 Lipca 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Opinie bardzo ciekawe Działam jako moderator? Ciekawe kto tak wypalił 1 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 24 Lipca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Kaarcia gratuluję moderatora haha 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 24 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Moderator no no no 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 24 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Kto wie może będziesz w przyszłośći moderatorem. Trzymam kciuki 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MotylaNoga Opublikowano 27 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 Szybki awansik tak o 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ -.-Paradise-.- Opublikowano 29 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 też chce moda es 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi